Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

KADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:23
70 BİN TEMCİD KALAN:60.000
70 BİN İHLAS KALAN:38.800
313 ASHAB-I BEDİR KALAN:277
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:6000
(45.)707 YA VARİS ALINAN:0

Sayıdan düşerek ilerleyelim arkadaşlar

KADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:23
70 BİN TEMCİD KALAN:60.000
70 BİN İHLAS KALAN:38.800
313 ASHAB-I BEDİR KALAN:277
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:6000
(45.)707 YA VARİS ALINAN:0

Sayıdan düşerek ilerleyelim arkadaşlar
Canım fetih suresi icin annemle görüstum. Dagitabildigi kadar dagitacak camideki arkadaşlarina

Temcidi de soyledim. Kimse okumak istemez dedi oruclu olunca zor gelir okuyacak kisiye dedi

Fetih suresini okurlar kalabaliklar yani camide yanlış anlamadıysam okunduktan sonra bana tam.sayı verecek canım annem

Canım aldığım 5000 tevhidin 2000 adetini okudum. 3000 adet kaldı misafirlerim sahurda geleceklermis o zamana kadar bitiririm insallah temcidide okumaya basladım peş peşe okuyunca Allahım affetsin ciddi boğazım gerildi. Biranda yüklenince oldu sanırım temcidi belirli bir miktarını okuduktan sonra söyleyeceğim canım, yanlız temcidin okunma değerinin en son ki miktari 70000mi oluyor surelere dönmesin canım tevhid gibi degil okunması bir kaç kelime uzunlukta oruçlu kardeslerim okurken sıkıntı çekerler gibime geliyor, hasta olduğum icin rahat okuyabiliyorum. Ancak Rabbim oruç tutan sizlere sabır ve kolaylık versin inşallah, bu soruyu belki daha öncede sormuş olabilirim. Ihlas suresini okuyabilirmiyim yoksa abdestlimi olmak gerek canım

Canım aldığım 5000 tevhidin 2000 adetini okudum. 3000 adet kaldı misafirlerim sahurda geleceklermis o zamana kadar bitiririm insallah temcidide okumaya basladım peş peşe okuyunca Allahım affetsin ciddi boğazım gerildi. Biranda yüklenince oldu sanırım temcidi belirli bir miktarını okuduktan sonra söyleyeceğim canım, yanlız temcidin okunma değerinin en son ki miktari 70000mi oluyor surelere dönmesin canım tevhid gibi degil okunması bir kaç kelime uzunlukta oruçlu kardeslerim okurken sıkıntı çekerler gibime geliyor, hasta olduğum icin rahat okuyabiliyorum. Ancak Rabbim oruç tutan sizlere sabır ve kolaylık versin inşallah, bu soruyu belki daha öncede sormuş olabilirim. Ihlas suresini okuyabilirmiyim yoksa abdestlimi olmak gerek canım
tamam canım Allah kabul etsin, temcid biraz uzun evet , ben 70 bin biliyorum bitirmeye çalışırız artık,ayetleri sureleri okuyamıyoruz canım

Canim ben sabahlari 2. 2-5 saat kurstayim ordan gelip evde annemin ve kiz kardesimin adet doneminde okuyamadiklari hitimlara yardim ediyorum ayri yettende kursta okuyamayan yarida kalanlara yardim ediyoruz herkes 5 yaprakta ordan aliyor inan eve geliyom okuyim iftardan sonra da okuyom o yuzden hic vaktim ve kafam kalmiyor artik okiyim yoksa yardim ederdim.

X