- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #1.681
Şu dualarımızı bitirelim onun için de 41 yasin okuyalım inşAllah.Ne ayıbı canım sıkıntı etme alınmaz komsum öyle seylere kurana yeni başladığı icin pratik olsun hemde okudugu kuranı hızlandirsin diye komsuma söylemistim. Kendisi demisti yardim olursa okumaya calisirim diye
insallah canım sagolŞu dualarımızı bitirelim onun için de 41 yasin okuyalım inşAllah.
Canım fetih suresi icin annemle görüstum. Dagitabildigi kadar dagitacak camideki arkadaşlarinaKADİR GECESİNDE DUALANACAK DİĞER HATİMLER
41 FETİH SURESİ KALAN:23
70 BİN TEMCİD KALAN:60.000
70 BİN İHLAS KALAN:38.800
313 ASHAB-I BEDİR KALAN:277
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN:6000
(45.)707 YA VARİS ALINAN:0
Sayıdan düşerek ilerleyelim arkadaşlar
Canım ben mazeretlendim maalesefFetih suresi ve yasin suresini 41 e düşürüyorum yoksa bitiremeyeceğiz.
Canın sağolsun canım buda ihtiyaç bizim gibi olan bayanlar icin regl önemi daha çok sıkma caninı tesbihlerin varsa onlari okursunCanım ben mazeretlendim maalesef
İsmim zehra süreleri bitirince diğerlerine de yardımcı olurum insallahMemnun oluruz :) isminizi söylersiniz listeye ekleyeyim
tamam canım ekliyorum Allah razı olsunİsmim zehra süreleri bitirince diğerlerine de yardımcı olurum insallah
tamam canım Allah kabul etsin, temcid biraz uzun evet , ben 70 bin biliyorum bitirmeye çalışırız artık,ayetleri sureleri okuyamıyoruz canımCanım aldığım 5000 tevhidin 2000 adetini okudum. 3000 adet kaldı misafirlerim sahurda geleceklermis o zamana kadar bitiririm insallah temcidide okumaya basladım peş peşe okuyunca Allahım affetsin ciddi boğazım gerildi. Biranda yüklenince oldu sanırım temcidi belirli bir miktarını okuduktan sonra söyleyeceğim canım, yanlız temcidin okunma değerinin en son ki miktari 70000mi oluyor surelere dönmesin canım tevhid gibi degil okunması bir kaç kelime uzunlukta oruçlu kardeslerim okurken sıkıntı çekerler gibime geliyor, hasta olduğum icin rahat okuyabiliyorum. Ancak Rabbim oruç tutan sizlere sabır ve kolaylık versin inşallah, bu soruyu belki daha öncede sormuş olabilirim. Ihlas suresini okuyabilirmiyim yoksa abdestlimi olmak gerek canım
Allah kabul etsin canım kelimei temcid okuyabilir misinDil-i bitab 10.cüzü okudum.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
aldığın okuyamayacağınCanım ben mazeretlendim maalesef
Kalan 3000 de okudum aldiğim tevditler tamam Allahın izniyle sadece 20000 ya musavvirim kaldı onuda birkaç gun icinde okurumtamam canım Allah kabul etsin, temcid biraz uzun evet , ben 70 bin biliyorum bitirmeye çalışırız artık,ayetleri sureleri okuyamıyoruz canım
Canim ben sabahlari 2. 2-5 saat kurstayim ordan gelip evde annemin ve kiz kardesimin adet doneminde okuyamadiklari hitimlara yardim ediyorum ayri yettende kursta okuyamayan yarida kalanlara yardim ediyoruz herkes 5 yaprakta ordan aliyor inan eve geliyom okuyim iftardan sonra da okuyom o yuzden hic vaktim ve kafam kalmiyor artik okiyim yoksa yardim ederdim.@Ssy8491 @Baby44 @Zehra_gns @defne-28 @Refik-i hayat @HemDeliHemAsik @Umutvar123icroc @Shokella @41EEEEE41 @Shokella B Bitterlokumu @agustos72 @bahar1143 @hayalalemiveben @Hayalimdi gercek oldu @Vavin @Synonyms juliet55 @nursevdi @srplmtmtk @GlySn @esra011 @wagen @annesinineseri @Judy_K @Oznurr26 @kartanem2 @Ask-Erim @Erwaaaa @Yasmin42423 @Meleekk3 @darrbee ftmclk @betul_65 (acil durum çağrısı arkadaşlar dualarımız yetişmeyecek katılım yapmak ister misiniz )
Kelime-i tevhid mi demek istedin?Allah kabul etsin canım kelimei temcid okuyabilir misin
Canım La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim demektir kelime-i temcidKelime-i temcid nedir ? Ben bilmiyorum
Canım bende hastayım elimde 20000 ya musavvir esması var okuyabiliyorsun ayrıca kelime-i temcid te okuyabilirsin hangisini arzu edersen...BEnde okumak isterim ama adetliyim bu durumda okuyabileceğim ne varsa yardım ederim