- 16 Mart 2018
- 95
- 89
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Salavattı canım o basta 200 aldım demiştim 300 al dedi 300 e tamamlıcam yazdımBetül 300 e tamamlıyorum demişti sonra 100 aldım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salavattı canım o basta 200 aldım demiştim 300 al dedi 300 e tamamlıcam yazdımBetül 300 e tamamlıyorum demişti sonra 100 aldım dedi
Niye meryemi bırakmadın okusun kız okuycam dediTamam canım 2 meryem 5 fetih kaldı
T amamcanım :)Salavattı canım o basta 200 aldım demiştim 300 al dedi 300 e tamamlıcam yazdım
Ben daha çabuk bitiririm diye :)Niye meryemi bırakmadın okusun kız okuycam dedi
Bitti canım şimdi okudum benAyetel kürsi bitti mi kim okuyordu
Anlamadıö canım toplamı yazar mısın bunlar önceki aldıklarndan mıDil-i bitab 500 ihlas 160 salvt tefriciye ben okudum 100 salavat tefriciye aygul okudu 40 salavat tefriciye rabia okudu:"300 tamalandi
Amin amin inşallah Ebrucum tez vakitte hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin Rabbim hepimize inşallah okunan duaların yüzü suyu hürmetine herkesin ağzına yüreğine sağlıkBitti galiba demi kızlar herkesin ağzına sağlık rabbim şu Okudugumuz dualar süreler hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkesin kalbinden geçen dualarını kabul etsin
Amin amin amin hepinizden razı olsunBitti galiba demi kızlar herkesin ağzına sağlık rabbim şu Okudugumuz dualar süreler hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah herkesin kalbinden geçen dualarını kabul etsin
amam canım113 ayetel kürsi de bitti fetih okuyorum şimdi bi tane Dil-i bitab
Fetih suresi bitti diye biliyorum canim 5 adet okumustum ben kalanmi vardiKızlar fetih okuyabilceniz mi ?
Benim aldıklarım dan 4 kaldı şuanFetih suresi bitti diye biliyorum canim 5 adet okumustum ben kalanmi vardi
Evet sabah aldiklarimdan giremedigim icun yazamadim da alamadim da anca simdi girebildimAnlamadıö canım toplamı yazar mısın bunlar önceki aldıklarndan mı
Yine anlamadım sen aldıklarını mı okudun fazladan okudun muEvet sabah aldiklarimdan giremedigim icun yazamadim da alamadim da anca simdi girebildim
Aldiklarimi okudum rahatsiz oldugum icin kardeslerim yardim ettiYine anlamadım sen aldıklarını mı okudun fazladan okudun mu
Fazşa eksik yok yani tmam :=)Aldiklarimi okudum