- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim Allah kabul etsin100 salavatı şerif okudum canım. Bu aralar misafirim olduğu için çok okuyamadım elimden geldiğince okuyorum canımDil-i bitab
Allah kabul etsin kuzum1000 tane fetih suresi ilk ayet okudum
Esma okumuyoruz canim tevhid salavat okuyabilirsin500 ihlas okudum Allah kabul etsin inşallah. Bu arada ezberden okunabilecek başka şeyleri de okuyabilirim esmalardan kaçar tane okunabilir bir de hangi esma onlar da eksik kalmasınDil-i bitab
Tamamdır canım onlara da destek veririm.. sanki ilk mesajda denk geldim gibi ama emin olamadım o yüzden sorayım tekrar dedimEsma okumuyoruz canim tevhid salavat okuyabilirsin
Allah razi olsun canim, kadir gecesinde bir duamiz daha var onun icin okuyacagiz :)Tamamdır canım onlara da destek veririm.. sanki ilk mesajda denk geldim gibi ama emin olamadım o yüzden sorayım tekrar dedim
Tamamdır canım başlandığında tekrar haber verirsen onu da okurum. Allah kabul etsin dualarımızıAllah razi olsun canim, kadir gecesinde bir duamiz daha var onun icin okuyacagiz :)
Tamam canim basladik alabilirsin ama oncwlik bu duamizi yetistirmek:)Tamamdır canım başlandığında tekrar haber verirsen onu da okurum. Allah kabul etsin dualarımızı
Aynen bu bitsin ona devam ederim o zamanTamam canim basladik alabilirsin ama oncwlik bu duamizi yetistirmek:)
Amin canim :)100 salavat 100 tevhid okudum Allah kabul etsinDil-i bitab
canim nisan telasimiz vardi kusura bakma giremedim ne zamandir. 3. cüzü okuyorum hala zamaninda bitirirm insallah. bana 2 tane daha fetih suresi yaz kuzum.Aldiklarini okudun mu canim tekrar biseyler almak ister misin
bu arada ismim sevda canimAldiklarini okudun mu canim tekrar biseyler almak ister misin
canim nisan telasimiz vardi kusura bakma giremedim ne zamandir. 3. cüzü okuyorum hala zamaninda bitirirm insallah. bana 2 tane daha fetih suresi yaz kuzum.
Tamm canim Allah kabul etsin son okuma günümüz 29 nisanbu arada ismim sevda canim
Amin canim250 salavat okudum. Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin Betülüm1000 ihlas okudumDil-i bitab