- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
ablacım şimdi yazabiliyorum. şimdi bir dua var o 29una kadar bitmesi gerekiyor sanırım ona yetişemezsin sen. sonrasında da kadir gecesine kadar okuyacağımız dualar var onudaCanımmm tabii ki isterim. Ama kürtajdan kalan kanamam lekelenme şeklinde devam ediyor. Sen okunması gereken duaları söyle, kanamam bittiği gün başlarım Allah ın izniyle
Tamam canım . önceki sayfada da yazdığım gibi 13 tane ashabı bedir, 13 tane kenzül arş ve 13 *707 tane ya varis alıyorum. kadir gecesine kadar bitiririmablacım şimdi yazabiliyorum. şimdi bir dua var o 29una kadar bitmesi gerekiyor sanırım ona yetişemezsin sen. sonrasında da kadir gecesine kadar okuyacağımız dualar var onudaDil-i bitab arkadışımız bir üst sayfada yazdı sanırım. ona katılabilirsin.
Canım bana 5 Ashabı Bedir duası 5 tane Kenzül Arş duasını da yaz Ramazan da inşallah okuyabilirim hepsini sonra yine alırımKADİR GECESİNDE DUALANACAK HATİM ALINAN CÜZLER:
1.
2.
3.
KADİR GECESİNDE DUALANACAK SURE DUA VE ESMALAR:
500 YASİN HATMİ ALINAN:
41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN:
313 ASHAB-I BEDİR DUASI ALINAN:
KENZÜL ARŞ DUASI ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ ALINAN:
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN:
YA BARİ YA MUSAVVİR YA HALIK ESMALARININ OKUNMA SAYISINI BİLEN VAR MI ?Rakika
Ayetel kursi kac tane canim anlamadim?Ayetel kursileri aldım canim birde 1000 tane ihlas şerif 4 tane yaşını şerif aliyorum
Ya bari ve ya halik kac okunuyor canim biliyor musunYa musavvir 112.896 olması lazım ya varis te 707 adet okunuyor galiba
Allah kabul etsinDil-i bitab canım 300 ihlas okudum
213 küçük ebced degeri canim o sekilde okursak 100 u gecik hatim olur buyuk ebcd degerind okuyalim ki bir iki hatim olsunEbced değeri ve zikir saati:Ebced değeri (213) adettir.Zikir saati Güneştir.Günü pazardır.
Özellikleri ve bazı faydaları:
Alintidir.bunu buldum canim Ya Bari esmasi icin
- Bu ismin zikrine belirtilen miktarda devam eden kimse,başkalrının başaramadığı işleri başarır.
- Bu ismin zikriyle meşgul olan kişi hasmına gaip gelir.
- Bu ismi virt edinen kimse gam ve kederden kurtulur.
- Bu ismin zikrine devam eden kimselerin zekalarının güçleneceği ismin özellikleri içinde sayılmıştır.
- Bu ismin zikrine yedi gün 100 defa okuyarak devam eden kimse ,ruhen ve bedenen sağlık ve sıhhate kavuşur.Doktorların bu ismin vekfini yaptırıp üzerlerinde taşımaları halinde daha başarılı olacakları belirtilmiştir.
- her gün bu ismin zikr,ne devam eden kimse kabir azabından kurtulucağı belirtilmiş ve yüce Allah’ın kendisi için bir melek yaratacağı,kabirde ona arkadaşlık edip zulmet ve vahşetten koruyacağı belirtilmiştir.
- Sürekli başı ağrıyan kimsenin,bu ismi gümüş bir levhaya yazarak başına koyan kimsenin bu ismin hürmetine baş ağrısının geçeceği de bu ismin özelliklerindendir.
Cok baktim internet ancak bu degeri gosteriyor canım daha buyuk deger olarak goremedim hiç213 küçük ebced degeri canim o sekilde okursak 100 u gecik hatim olur buyuk ebcd degerind okuyalim ki bir iki hatim olsun
Ben bi arastirayim canim nette yok evetCok baktim internet ancak bu degeri gosteriyor canım daha buyuk deger olarak goremedim hiç
Tamam canim Allah kabul etsinCanım 16.050 ihlası şerif ekler misin?Dil-i bitab
Estagfirullah canim onemli degil ismini ekliyorum listemize, tamam canim nasil .istersen ister alip oku ister okudukca yazDil-i bitab canım yoğunluğum vardı giremedim siteye de geç gördüm mesajları çok özür ismim Ebru. Fetih için arapçasını bilmediğimden okuyamam ama ihlası okurum. Sayı mı dağıtıyorsun yoksa okudukça mı söyleyeyim yine
5000 ihlas aldim80 tane fetih suresi 50 bin ihlas okumamiz gerekiyor almak isteyenler? @wagen @Umutvar123 @Cikolatalikurabiyem @IsikOlsunn @Minnoskafa @pembehayaller06 @svd_a @ZehreNur B bahar1143 @cansu_trftmclk @Gullbahcemm @glmserser @Judy_K Ebush_354 @agustos72 @aysnrdmrc @Veson