- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah kabul etsin113 Ayetel kürsiyi şimdi okuyorum inş
Tamam canim Allah kabul etsin5 tanede yasin alıyorum 2 gün içinde bitirir im inş
Tevhid onceki aldiklarindan degil yeni okudun degil mi1000 kelimei tevhit okudum
Cuzler bitti canim bunlar kaldi ayetel kursiui hanimkoylu okumus sen okuyacak misin ayetel kursiCanım bunlar öncelikli olanlar mi ? Bide 2. Hatime başlamıştık o bunun içinde değil mi . Icindeyse kalan cuz varsa alıyım diyecektim .
Cuzler bitti canim bunlar kaldi ayetel kursiui hanimkoylu okumus sen okuyacak misin ayetel kursi
Hay hay :) Allah kabul etsinYok Canım ben onun okuduğunu görünce okumadım. Ben yasinin kalanını alıyım o zaman 10 tane oluyor .
Başüstüne Sehercim Allah kabul etsinKuzum bana 7 fetih daha yazarmisin
Tama canim Allah kabul etsinBin salavati serif, bin ihlas ve 50 ayatel kürsii aliyom canm
Yeni okudum cnm. Bu eksik olan duaların listesinden düşersinAllah kabul etsin
Tamam canim Allah kabul etsin
Tevhid onceki aldiklarindan degil yeni okudun degil mi
Amin hepimizin kini iñşallah..!Tama canim Allah kabul etsin
Canim 7.400 tevhid kalmis onuda ben aldim
Tamam canim dustumYeni okudum cnm. Bu eksik olan duaların listesinden düşersin
Tamam canim eklerim de 4bini simdikjk okuma hanifeden haber bekliyorum muhakkak okumustur birseyler ona gore okuruz kalirsa.Dil-i bitab canım 3400 ekle listeye kalan 4000 bugun yada yarin bitiririm insallah
Okuyacakmı yoksa oda 2 kere ust ustune okumus olmayalim sabah kimse yazmayınca tevhidle ilgili mesajlara baktim o yuzden hepsini almiştım.Tamam canim eklerim de 4bini simdikjk okuma hanifeden haber bekliyorum muhakkak okumustur birseyler ona gore okuruz kalirsa.
Birsey demedi ama okuyor sanirim Hanife sonra soyluyor sayilari okumamissa o zaman okuruz fazla olursa diger hatime kaydiririz Kadir gecesi hatmine.Okuyacakmı yoksa oda 2 kere ust ustune okumus olmayalim sabah kimse yazmayınca tevhidle ilgili mesajlara baktim o yuzden hepsini almiştım.