- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Bitmedi ama hasta oldum canım okuyamicam bi süre zaten elimdekileri yetiştirebilirim inşAllahCanim aldiklarini okuduysan baska tesbihlerden yazayim mi sana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmedi ama hasta oldum canım okuyamicam bi süre zaten elimdekileri yetiştirebilirim inşAllahCanim aldiklarini okuduysan baska tesbihlerden yazayim mi sana :)
Tamam yasemincimBitmedi ama hasta oldum canım okuyamicam bi süre zaten elimdekileri yetiştirebilirim inşAllah
5000 ihlas aldim
Tamam canim Allah kabul etsin.1000 tane de Fetih suresinin ilk ayeti
Amin canim ekledim500 ihlas okudum. Allah kabul etsin inşallah
Dil-i bitab 313 ayetel kürsi bin ihlas bin tevhid bin selavat okudum bitti gene okuyunca yazarımTamam canim 100 ayetel kursi, bin ihlas ,bin salavat,1000 tevhid yazayim mi?
Allah kabul etsin canimmDil-i bitab 313 ayetel kürsi bin ihlas bin tevhid bin selavat okudum bitti gene okuyunca yazarım
Amin canim.1000 ihlas okudum canım. Allah kabul etsin inşallah Dil-i bitab
amin cümlemizinkini bu günde 313 ayetel kürsi okudumAllah kabul etsin canimm
Allah kabul etsin Tugbacim ekliyorumCanim 2 tane yasin serif ve 2200 kelimei tevhid var okudum
Allah kabul etsin Sultancim ekliyorumamin cümlemizinkini bu günde 313 ayetel kürsi okudum
Tamam canim, Rabbim hayirli ve saglikli pozitif bir sonuc nasip.etsin emeklerinizi bosa cikarmasinTamam canim okudukca soylerim firsatim olmadi 2-3 gundur bugun butun gunum tedavi icin dr gecti muhtemelen haftaya transferim olacak
Hepsini aldım canim ayetel kursilerinAyetel kursi kac tane canim anlamadim?
Hepsini aldım canim ayetel kursilerin