Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Arkadaşlar bu basligimiz kapanmasin beraat gecesinden sonra kadir gecesine kadar yeni dualar okumaya devam edelim Allah in izniyle onu da bir kardesimize ya da hocamiza Kabe de dualatalim hatta simdiden baslatalim ki okuma suresi uzun olsun
Tamam sehercim okumalarımıza katılırsın o zaman :)
Tabi kuzum elimden geldiğince okurum şimdide tefriciye oku derseniz okurum mazeretlide okumuyormuş ya salavat çekebilirim kelimei tevhid falan olur dersen hemen alabilirim

Arkadaşlar bu basligimiz kapanmasin beraat gecesinden sonra kadir gecesine kadar yeni dualar okumaya devam edelim Allah in izniyle onu da bir kardesimize ya da hocamiza Kabe de dualatalim hatta simdiden baslatalim ki okuma suresi uzun olsun
Kuzum devam edelim dediğin gibi kadir gecesindede benim hocam gidicek INŞAALLAH bi sıkıntı çıkmazsa onuda bağişlatirim ALLAH'IN izniyle

Canım bana Kadir gecesi için 1. Cüz 2.Cüz 15. Cüz 16.Cüz 29.Cüz ve 30.cüzü yaz Salihacım şimdilik bide 707 Ya Varis alıyorum 5 tanede Yasin süresi inşallah

Ya musavvir 112.896 olması lazım ya varis te 707 adet okunuyor galiba

Canım ben 13 tane ashabı bedir, 13 tane kenzül arş ve 13 *707 tane ya varis alıyorum. kadir gecesine kadar bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…