- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Arkadaşlar bu basligimiz kapanmasin beraat gecesinden sonra kadir gecesine kadar yeni dualar okumaya devam edelim Allah in izniyle onu da bir kardesimize ya da hocamiza Kabe de dualatalim hatta simdiden baslatalim ki okuma suresi uzun olsun
Tabi kuzum elimden geldiğince okurum şimdide tefriciye oku derseniz okurum mazeretlide okumuyormuş ya salavat çekebilirim kelimei tevhid falan olur dersen hemen alabilirimTamam sehercim okumalarımıza katılırsın o zaman :)
Kuzum devam edelim dediğin gibi kadir gecesindede benim hocam gidicek INŞAALLAH bi sıkıntı çıkmazsa onuda bağişlatirim ALLAH'IN izniyleArkadaşlar bu basligimiz kapanmasin beraat gecesinden sonra kadir gecesine kadar yeni dualar okumaya devam edelim Allah in izniyle onu da bir kardesimize ya da hocamiza Kabe de dualatalim hatta simdiden baslatalim ki okuma suresi uzun olsun
normalde okunuyor fetva var ancak takva açısından duaya abdestli okunanları katıyoruz canım :)Tabi kuzum elimden geldiğince okurum şimdide tefriciye oku derseniz okurum mazeretlide okumuyormuş ya salavat çekebilirim kelimei tevhid falan olur dersen hemen alabilirim
Tamam bitanem nasıl istersennormalde okunuyor fetva var ancak takva açısından duaya abdestli okunanları katıyoruz canım :)
tamam canım süper :) ya halık ya bari ya musavvir okunma sayılarını biliyor musun ? başka neler okuyalımKuzum devam edelim dediğin gibi kadir gecesindede benim hocam gidicek INŞAALLAH bi sıkıntı çıkmazsa onuda bağişlatirim ALLAH'IN izniyle
Bilmiyorum kuzum ama öğrenirim yarinatamam canım süper :) ya halık ya bari ya musavvir okunma sayılarını biliyor musun ? başka neler okuyalım
Tamm canimBilmiyorum kuzum ama öğrenirim yarina
Bu hatimlerde yoktu bugün sen yazınca ekledim Kadir gecesinde dualanacaklara da eklerim insAllahAyet-el kürsü hatmide yapalım kuzum 313 tü yanlış hatirlamiyorsam
Canım bana Kadir gecesi için 1. Cüz 2.Cüz 15. Cüz 16.Cüz 29.Cüz ve 30.cüzü yaz Salihacım şimdilik bide 707 Ya Varis alıyorum 5 tanede Yasin süresi inşallahKADİR GECESİNDE DUALANACAK HATİM ALINAN CÜZLER:
1.
2.
3.
KADİR GECESİNDE DUALANACAK SURE DUA VE ESMALAR:
500 YASİN HATMİ ALINAN:
41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN:
313 ASHAB-I BEDİR DUASI ALINAN:
KENZÜL ARŞ DUASI ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ ALINAN:
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN:
YA BARİ YA MUSAVVİR YA HALIK ESMALARININ OKUNMA SAYISINI BİLEN VAR MI ?Rakika
Tamam canimCanım bana Kadir gecesi için 1. Cüz 2.Cüz 15. Cüz 16.Cüz 29.Cüz ve 30.cüzü yaz Salihacım şimdilik bide 707 Ya Varis alıyorum 5 tanede Yasin süresi inşallah
Canım benim adım Gülay
1000 ihlas alıyorum fazla okuyabilirsem yazarım inşallah
Ya musavvir 112.896 olması lazım ya varis te 707 adet okunuyor galibaKADİR GECESİNDE DUALANACAK HATİM ALINAN CÜZLER:
1.
2.
3.
500 YASİN HATMİ ALINAN:
KENZÜL ARŞ DUASI ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN:
Canımmm tabii ki isterim. Ama kürtajdan kalan kanamam lekelenme şeklinde devam ediyor. Sen okunması gereken duaları söyle, kanamam bittiği gün başlarım Allah ın izniyleiki prensesin annesi ablacım duamıza katılmak ister misin ?
Canım ben 13 tane ashabı bedir, 13 tane kenzül arş ve 13 *707 tane ya varis alıyorum. kadir gecesine kadar bitiririmKADİR GECESİNDE DUALANACAK HATİM ALINAN CÜZLER:
1.
2.
3.
500 YASİN HATMİ ALINAN:
KENZÜL ARŞ DUASI ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN: