- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
tamam canım ben okurum inşAllahEvet kuzum ya kaldı okuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ben okurum inşAllahEvet kuzum ya kaldı okuyamadım
Yok kuzum bu cüzler başkaHercai91 canım sen sadce 1. cüzü almışsın 15 yok ki
ALLAH razı olsun kuzum saoltamam canım ben okurum inşAllah
Tmm cnm ne zamana kdarYok kuzum bu cüzler başka
tatlım benim adım sultanArkadaslar listemizi olusturuyorum bn Hercai91 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. @Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala ) @Cikolatalikurabiyem @IsikOlsun @Bitterlokumu @Saadetim33 @Neic @ShinSeGi @Masalim17 @svd_a @ZehreNur @GlySn @Hanimkoylununhanimi @glmserser @Ebush_354 K kartanem2 @Masalyuzlusevdam @ddesen @Minnoskafa
Tmm canim ekledim, ihlas ve fetih suresinde eksiklerimiz okuyabilir misintatlım benim adım sultan
bide okuduğum duaları yazarım bentatlım benim adım sultan
Tamam canimbide okuduğum duaları yazarım ben
ihlas okurum çalışıyorum namaz sonraları ve sabah akşam trafikte abdestim oldukça okuyorum sadece ezberimdekilerden okuyabilirim ayetel kürsi selavat ihlas tevhidTmm canim ekledim, ihlas ve fetih suresinde eksiklerimiz okuyabilir misin
ayetel kürsi alayım meselaDİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR
(4.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:20
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :27
119 FETİH SURESİ ALINAN:49
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:16500
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:22900
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:43600
(2.)4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE HATMİ ALINAN:1000
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :14400
(2.)313 AYETEL KÜRSİ HATMİ ALINAN:0
NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.HATİM OLACAĞI İÇİN DUA VE AYETLERİ OKURKEN ABDESTLİ OLALIM LÜTFEN.
ayetel kürsi alayım mesela
Tamam canim 100 ayetel kursi, bin ihlas ,bin salavat,1000 tevhid yazayim mi?ihlas okurum çalışıyorum namaz sonraları ve sabah akşam trafikte abdestim oldukça okuyorum sadece ezberimdekilerden okuyabilirim ayetel kürsi selavat ihlas tevhid
tamam olur okundu bilTamam canim 100 ayetel kursi, bin ihlas ,bin salavat,1000 tevhid yazayim mi?
Bu cumaya kadar kuzum bende cumartesi temizlenicem INŞAALLAH yetişmiyo banaTmm cnm ne zamana kdar
Tamam sehercim okumalarımıza katılırsın o zaman :)Bu cumaya kadar kuzum bende cumartesi temizlenicem INŞAALLAH yetişmiyo bana
Allah kabul etsin canımDil-i bitab canım 100 ihlas 100 salavat 100 tevhid okudum