Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Canımmm tabii ki isterim. Ama kürtajdan kalan kanamam lekelenme şeklinde devam ediyor. Sen okunması gereken duaları söyle, kanamam bittiği gün başlarım Allah ın izniyle
ablacım şimdi yazabiliyorum. şimdi bir dua var o 29una kadar bitmesi gerekiyor sanırım ona yetişemezsin sen. sonrasında da kadir gecesine kadar okuyacağımız dualar var onuda Dil-i bitab Dil-i bitab arkadışımız bir üst sayfada yazdı sanırım. ona katılabilirsin.

ablacım şimdi yazabiliyorum. şimdi bir dua var o 29una kadar bitmesi gerekiyor sanırım ona yetişemezsin sen. sonrasında da kadir gecesine kadar okuyacağımız dualar var onuda Dil-i bitab Dil-i bitab arkadışımız bir üst sayfada yazdı sanırım. ona katılabilirsin.
Tamam canım . önceki sayfada da yazdığım gibi 13 tane ashabı bedir, 13 tane kenzül arş ve 13 *707 tane ya varis alıyorum. kadir gecesine kadar bitiririm :KK36:

KADİR GECESİNDE DUALANACAK HATİM ALINAN CÜZLER:
1.
2.
3.

KADİR GECESİNDE DUALANACAK SURE DUA VE ESMALAR:

500 YASİN HATMİ ALINAN:
41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN:
313 ASHAB-I BEDİR DUASI ALINAN:
KENZÜL ARŞ DUASI ALINAN:

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ ALINAN:
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ALINAN:
رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء ALINAN:
707 YA VARİS ALINAN:

YA BARİ YA MUSAVVİR YA HALIK ESMALARININ OKUNMA SAYISINI BİLEN VAR MI ? Rakika Rakika
Canım bana 5 Ashabı Bedir duası 5 tane Kenzül Arş duasını da yaz Ramazan da inşallah okuyabilirim hepsini sonra yine alırım

Ya bari ve ya halik kac okunuyor canim biliyor musun
20180416_151747.jpg

Ebced değeri ve zikir saati:Ebced değeri (213) adettir.Zikir saati Güneştir.Günü pazardır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismin zikrine belirtilen miktarda devam eden kimse,başkalrının başaramadığı işleri başarır.
  • Bu ismin zikriyle meşgul olan kişi hasmına gaip gelir.
  • Bu ismi virt edinen kimse gam ve kederden kurtulur.
  • Bu ismin zikrine devam eden kimselerin zekalarının güçleneceği ismin özellikleri içinde sayılmıştır.
  • Bu ismin zikrine yedi gün 100 defa okuyarak devam eden kimse ,ruhen ve bedenen sağlık ve sıhhate kavuşur.Doktorların bu ismin vekfini yaptırıp üzerlerinde taşımaları halinde daha başarılı olacakları belirtilmiştir.
  • her gün bu ismin zikr,ne devam eden kimse kabir azabından kurtulucağı belirtilmiş ve yüce Allah’ın kendisi için bir melek yaratacağı,kabirde ona arkadaşlık edip zulmet ve vahşetten koruyacağı belirtilmiştir.
  • Sürekli başı ağrıyan kimsenin,bu ismi gümüş bir levhaya yazarak başına koyan kimsenin bu ismin hürmetine baş ağrısının geçeceği de bu ismin özelliklerindendir.
Alintidir.bunu buldum canim Ya Bari esmasi icin

ALLAH (C.C) EL HALIK ismi Sırrı ve Faziletleri

ALLAH (C.C) EL HALIK ismi Sırrı ve Faziletleri
Ya Halık ismini zikredenin kalbi nurlanır. Her işte başarılı olur. Bela ve kötülüklerden korunur.
İyileşmesi zor akıl hastalığı olanlar bu ismi yazıp taşımaları halinde faydasını görürler.
Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin
çözülmesi için dua ederse işi halolur.

Alintidir. Birde bunu buldum

Ebced değeri ve zikir saati:Ebced değeri (213) adettir.Zikir saati Güneştir.Günü pazardır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismin zikrine belirtilen miktarda devam eden kimse,başkalrının başaramadığı işleri başarır.
  • Bu ismin zikriyle meşgul olan kişi hasmına gaip gelir.
  • Bu ismi virt edinen kimse gam ve kederden kurtulur.
  • Bu ismin zikrine devam eden kimselerin zekalarının güçleneceği ismin özellikleri içinde sayılmıştır.
  • Bu ismin zikrine yedi gün 100 defa okuyarak devam eden kimse ,ruhen ve bedenen sağlık ve sıhhate kavuşur.Doktorların bu ismin vekfini yaptırıp üzerlerinde taşımaları halinde daha başarılı olacakları belirtilmiştir.
  • her gün bu ismin zikr,ne devam eden kimse kabir azabından kurtulucağı belirtilmiş ve yüce Allah’ın kendisi için bir melek yaratacağı,kabirde ona arkadaşlık edip zulmet ve vahşetten koruyacağı belirtilmiştir.
  • Sürekli başı ağrıyan kimsenin,bu ismi gümüş bir levhaya yazarak başına koyan kimsenin bu ismin hürmetine baş ağrısının geçeceği de bu ismin özelliklerindendir.
Alintidir.bunu buldum canim Ya Bari esmasi icin
213 küçük ebced degeri canim o sekilde okursak 100 u gecik hatim olur buyuk ebcd degerind okuyalim ki bir iki hatim olsun

Dil-i bitab Dil-i bitab canım yoğunluğum vardı giremedim siteye de geç gördüm mesajları çok özür ismim Ebru. Fetih için arapçasını bilmediğimden okuyamam ama ihlası okurum. Sayı mı dağıtıyorsun yoksa okudukça mı söyleyeyim yine

Dil-i bitab Dil-i bitab canım yoğunluğum vardı giremedim siteye de geç gördüm mesajları çok özür ismim Ebru. Fetih için arapçasını bilmediğimden okuyamam ama ihlası okurum. Sayı mı dağıtıyorsun yoksa okudukça mı söyleyeyim yine
Estagfirullah canim onemli degil ismini ekliyorum listemize, tamam canim nasil .istersen ister alip oku ister okudukca yaz

X