Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Canim merhaba aldiģım 20,22,23,24 cüzlerin 24 hariç digerleri okudum. 24. Cüzde ise 7-8 yaprak kaldı. Okuyabilirsem bugun bitirecegim. Olmadı yarin bitmiş olur Allahin izniyle kelimei tevhidde cekiyorum bir yandan bir yandan da yasin okuyorum. Kelimei tevhidden tamamen okuyunca bildiricegim hedefim 10000 okumak olursa tabi yine sana soylerim

Canim merhaba aldiģım 20,22,23,24 cüzlerin 24 hariç digerleri okudum. 24. Cüzde ise 7-8 yaprak kaldı. Okuyabilirsem bugun bitirecegim. Olmadı yarin bitmiş olur Allahin izniyle kelimei tevhidde cekiyorum bir yandan bir yandan da yasin okuyorum. Kelimei tevhidden tamamen okuyunca bildiricegim hedefim 10000 okumak olursa tabi yine sana soylerim
Tamam canim sayilari bildirirsin Allah kabul etsin

Arkadaslar listemizi olusturuyorum bn @Ssy8491 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. T Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala :KK70:) Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem IsikOlsun IsikOlsun B Bitterlokumu @Saadetim33 Neic Neic ShinSeGi ShinSeGi @Masalim17 @svd_a ZehreNur ZehreNur GlySn GlySn Hanimkoylununhanimi Hanimkoylununhanimi @glmserser Ebush_354 Ebush_354 K kartanem2 M Masalyuzlusevdam D ddesen
Canım benim adım Seçil :)

Arkadaslar listemizi olusturuyorum bn @Ssy8491 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. T Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala :KK70:) Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem IsikOlsun IsikOlsun B Bitterlokumu @Saadetim33 Neic Neic ShinSeGi ShinSeGi @Masalim17 @svd_a ZehreNur ZehreNur GlySn GlySn Hanimkoylununhanimi Hanimkoylununhanimi @glmserser Ebush_354 Ebush_354 K kartanem2 M Masalyuzlusevdam D ddesen Minnoskafa Minnoskafa
T Tatlianne20 M Masalyuzlusevdam Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem sizin isminizi kuslar soyledi:)) Rakika Rakika

X