- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Okuyunca haber ederim canimCanim baska dua sure almak ister misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyunca haber ederim canimCanim baska dua sure almak ister misin
Tamam canim Allah kabul etsin100 tane okudum bitti canım
Tamam BusracimOkuyunca haber ederim canim
Evet canim cok az okundu fetih ilk ayet ve ihlas da az okunduFetih suresi 119 tane okunacak az okunmuş galiba ben biraz fetih okuyim
Kendi ihlasım var onu bitirmeye çalışıyorum recep bitmeden yardım edicem inşallahEvet canim cok az okundu fetih ilk ayet ve ihlas da az okundu
Allah kabul etsim tamam HanifemBu arada 1 hatim ekleyebilirsin secdelerini yapıcam sadece bitti elhamdülillah
Kendi ihlasım var onu bitirmeye çalışıyorum recep bitmeden yardım edicem inşallah
Tamam canim sayilari bildirirsin Allah kabul etsinCanim merhaba aldiģım 20,22,23,24 cüzlerin 24 hariç digerleri okudum. 24. Cüzde ise 7-8 yaprak kaldı. Okuyabilirsem bugun bitirecegim. Olmadı yarin bitmiş olur Allahin izniyle kelimei tevhidde cekiyorum bir yandan bir yandan da yasin okuyorum. Kelimei tevhidden tamamen okuyunca bildiricegim hedefim 10000 okumak olursa tabi yine sana soylerim
Canım benim adım Seçil :)Arkadaslar listemizi olusturuyorum bn @Ssy8491 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. T Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala ) Cikolatalikurabiyem IsikOlsun B Bitterlokumu @Saadetim33 Neic ShinSeGi @Masalim17 @svd_a ZehreNur GlySn Hanimkoylununhanimi @glmserser Ebush_354 K kartanem2 M Masalyuzlusevdam D ddesen
Tamam cnm yaziyorum hemen :)Canım benim adım Seçil :)
T Tatlianne20 M Masalyuzlusevdam Cikolatalikurabiyem sizin isminizi kuslar soyledi:)) RakikaArkadaslar listemizi olusturuyorum bn @Ssy8491 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. T Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala ) Cikolatalikurabiyem IsikOlsun B Bitterlokumu @Saadetim33 Neic ShinSeGi @Masalim17 @svd_a ZehreNur GlySn Hanimkoylununhanimi @glmserser Ebush_354 K kartanem2 M Masalyuzlusevdam D ddesen Minnoskafa
Çok gizli bir kuş :))))
Çok gizli bir kuş :))))
2000 tane ihlas alıyorum 2 tanede fetih suresi alıyorum bugün gezmeye gidiyorum birkaç gün siteye giremeyebilirim haberiniz olsun80 tane fetih suresi 50 bin ihlas okumamiz gerekiyor almak isteyenler? wagen Umutvar123 Cikolatalikurabiyem IsikOlsun n Minnoskafa P pembehayaller06 @svd_a ZehreNur B bahar1143 C cansu_tr ftmclk Gullbahcemm @glmserser Judy_K Ebush_354 agustos72 aysnrdmrc Veson