- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah kabul etsin Cansucum2000 tane ihlas alıyorum 2 tanede fetih suresi alıyorum bugün gezmeye gidiyorum birkaç gün siteye giremeyebilirim haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin Cansucum2000 tane ihlas alıyorum 2 tanede fetih suresi alıyorum bugün gezmeye gidiyorum birkaç gün siteye giremeyebilirim haberiniz olsun
Ne okumam gerekli canımCansucum diger okumalarimiza katilmak ister misin
Canim aldiklarin haricinde meryem ve yasin suresi okuyorz tefriciye tevhid ve salavat bir de fetih suresi ilk ayet okuyoruzNe okumam gerekli canım
Aldiklarini okuyup daha sonra da alabilirsin nasil istersen 29 nisana kadar okumaya devamCanim aldiklarin haricinde meryem ve yasin suresi okuyorz tefriciye tevhid ve salavat bir de fetih suresi ilk ayet okuyoruz
Canım ben simdilik2000 ihlâsı ve 2 fetihi okuyayım . Okuyabilirsem yazarım canım . Birkaç gün siteye giremeyeceğim şehir dışına gidiyorum hemde hat değişikligi yapıyorum o yüzden telefonumda internet olmayacakCanim aldiklarin haricinde meryem ve yasin suresi okuyorz tefriciye tevhid ve salavat bir de fetih suresi ilk ayet okuyoruz
Tmm canimCanım ben simdilik2000 ihlâsı ve 2 fetihi okuyayım . Okuyabilirsem yazarım canım . Birkaç gün siteye giremeyeceğim şehir dışına gidiyorum hemde hat değişikligi yapıyorum o yüzden telefonumda internet olmayacak
Adım bahar canımArkadaslar listemizi olusturuyorum bn Hercai91 seher arkadasimiza verecegim o da hocamiza verecek duaya katmasi icin ismini bilmedigim arkadaslar var isimlerinizi burdan ya da ozelden yazar misiniz. @Tatlianne20 (kiz ben senin adini niye bilmiyorum hala ) @Cikolatalikurabiyem @IsikOlsun @Bitterlokumu @Saadetim33 @Neic @ShinSeGi @Masalim17 @svd_a ZehreNur @GlySn Hanimkoylununhanimi @glmserser @Ebush_354 @kartanem2 M Masalyuzlusevdam @ddesen @Minnoskafa
Tamam canim okuyup okuyamadigini haber ver lütfenAdım bahar canım
Diğer dualara katılamıycam hatime bile baslayamadım adetliyim..
Tamam canim, Allah kabul etsin ekliyorum.Dil-i bitab canım dualarımı şu şekilde okudum;
200 salavatı şerif
200 tevhid
200 fetih suresinin ilk ayeti
1 yasin-i şerif
1 fetih suresi.
Allahım kabul etsin boşluk buldukça okuyabilirsem yine yazıcam buraya .
@Tatlianne20 M Masalyuzlusevdam @Cikolatalikurabiyem sizin isminizi kuslar soyledi:)) @HemDeliHemAsik
Gizli kusÇok gizli bir kuş :))))
Bas harfi HemDeliHemAsikGizli kus
Evet canim29 nisancı dimi son tarih.
tamam canım Allah kabul etsiin ayetel kürsi yoktu ama eklerim onu da.41 yaşını şerif
1000 salavat-ı şerif
500 ihlası şerif
313 ayet-el kürsü bi akrabam okudu kuzum bize verdi
1 ve 15 mi canımKızlar bide ben mazeretliyim 1. Cüz 15. Cüzüm var okuyabilecek olan varmi