- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canim okudukca yazarsinTabiiki katılırım tatlım. 100 İhlasi Şerif ala bilir miyim şimdilik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim okudukca yazarsinTabiiki katılırım tatlım. 100 İhlasi Şerif ala bilir miyim şimdilik?
Tamam canim hz yunus as duasini bitirdin miCanim ben katilamicam 1 hafta adet olucam bugün
Tamam canim hz yunus as duasini bitirdin listeyi bi atarmisin bana ben çünkü bayaa bişeyler okudum başka sayfalardada
Canım şimdi tam olarak ne okunuyor ?
Tamam kuzum Allah kabul etsinCanım 1000 tane kelime i tevhid okudum Dil-i bitab
canım adetli değil miydin sen ? adetli okunankarı katmasak daha güzel olur.Canım 1000 tane kelime i tevhid okudum Dil-i bitab
100 salavat 100 tevhid yazayim canim seninde ismin katilsin duaya olmaz mi?Canım çok çok isterdim ama bu hafta misafirim gelicek 2 hafta kalıcak başka dua listelerim var bide çalışıyorım yetiştiremem diye korkuyorum mahçup olmak istemem Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin içinde de bizlere yarabbim. Bu mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine ol desin ve olsun inşallah.
Olur canım o kadarı yarın hemen çeker bitiririm inşallah. Allah razı olsun çok sağol 100 tanede fetih suresinin ilk ayetini yzabilirsin100 salavat 100 tevhid yazayim canim seninde ismin katilsin duaya olmaz mi?
Tamam canim 100 er tane yaziyorumOlur canım o kadarı yarın hemen çeker bitiririm inşallah. Allah razı olsun çok sağol 100 tanede fetih suresinin ilk ayetini yzabilirsin
Yok canım adetim bitti zaten 2 gün sürdü sadececanım adetli değil miydin sen ? adetli okunankarı katmasak daha güzel olur.
Olur kuzum bu arada bende mazeretliyim orada sıkıntı yaşamayayım diye öne çektik
2 gun mu ilk defa mi oluyorYok canım adetim bitti zaten 2 gün sürdü sadece
Tamam canim sen bildigin arkadslari etiketle olur mjOlur kuzum bu arada bende mazeretliyim orada sıkıntı yaşamayayım diye öne çektik
Yok canım son 3 aydır falan öyle oluyo bende anlamadım hormonlarım iyice kafayı yedi bu ayda kistim vardı o gitmiş çok şükür bu ay çalışmalara başladık bakalım Rabbim inşallah tez vakitte sevindirir hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahh2 gun mu ilk defa mi oluyor