Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

DİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR
(3.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:10
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :19
119 FETİH SURESİ ALINAN:31
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:13000
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:16200
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:40400
(2.)4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE HATMİ ALINAN:700
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :11800

NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.HATİM OLACAĞI İÇİN DUA VE AYETLERİ OKURKEN ABDESTLİ OLALIM LÜTFEN.

Canım çok çok isterdim ama bu hafta misafirim gelicek 2 hafta kalıcak başka dua listelerim var bide çalışıyorım yetiştiremem diye korkuyorum mahçup olmak istemem :KK43: Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin içinde de bizlere yarabbim. Bu mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine ol desin ve olsun inşallah.

Canım çok çok isterdim ama bu hafta misafirim gelicek 2 hafta kalıcak başka dua listelerim var bide çalışıyorım yetiştiremem diye korkuyorum mahçup olmak istemem :KK43: Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin içinde de bizlere yarabbim. Bu mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine ol desin ve olsun inşallah.
100 salavat 100 tevhid yazayim canim seninde ismin katilsin duaya olmaz mi?

DİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR Bazi okumalari yetistiremeyecegiz sanirim az okunanlara agirlik verelim lütfen .
(3.)41 YASİN-İ ŞERİF HATMİ ALINAN:10
(2.)41 MERYEM SURESİ HATMİ ALINAN :19
119 FETİH SURESİ ALINAN:31
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:13400
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:16300
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:40500
(2.)4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE HATMİ ALINAN:700
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :11900

NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.HATİM OLACAĞI İÇİN DUA VE AYETLERİ OKURKEN ABDESTLİ OLALIM LÜTFEN.

[/QUOTE]

2 gun mu ilk defa mi oluyor
Yok canım son 3 aydır falan öyle oluyo bende anlamadım hormonlarım iyice kafayı yedi:eek: bu ayda kistim vardı o gitmiş çok şükür bu ay çalışmalara başladık bakalım Rabbim inşallah tez vakitte sevindirir hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahh

X