- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum günlük 10000 esmaul husnam var bunuda okurum liste kapanmadiysa eklermisin :)Canim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi buraya
Evet. Hergün 200 adet değil mi. Hergün 2kişiye ya hani. Bana okunacağı günü bilecek miyimCanim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi buraya
Canim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi burayaListenize hala açıksa bende dahil olmak istiyorum
Yok canim yeni dua ya ve yeni listeye gecicez yarin. Ben listeyi tamamlayip bugun burdan paylasicam yarin baslariz insallah sayi farkli olucakEvet. Hergün 200 adet değil mi. Hergün 2kişiye ya hani. Bana okunacağı günü bilecek miyim
Canim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi buraya. Ben yeni dua ve yeni listeyi bugun yayinliycm okunacak sayiyi da yazicm duayidaBende istiyorum günlük 10000 esmaul husnam var bunuda okurum liste kapanmadiysa eklermisin :)
TamammYok canim yeni dua ya ve yeni listeye gecicez yarin. Ben listeyi tamamlayip bugun burdan paylasicam yarin baslariz insallah sayi farkli olucak
Evet giriyorum hergun okurum Allah ın izniyle kaç tane okiycagimi falan söylersiniz :)Canim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi buraya. Ben yeni dua ve yeni listeyi bugun yayinliycm okunacak sayiyi da yazicm duayida
Tabiki paylasicam kimin duasinin okunacagni hangi dua ve sayi kac oluck hepsni yaZicmEvet giriyorum hergun okurum Allah ın izniyle kaç tane okiycagimi falan söylersiniz :)
Tamam :)Tabiki paylasicam kimin duasinin okunacagni hangi dua ve sayi kac oluck hepsni yaZicm
Evet canim aynen oyle.Yani günlük 3 arkadaşa okuyoruz toplam günlük 120 okuyacağız dua sahipleri kendilerine +14 daha okuyacaklar feraheymen