- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
eilenn canim yeni listeye devam edicenmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm daha baslamadik duaya dur baslama :)))))tamam canım buldum feraheymen
Olur canim tabikiYeni listeye katilcakmsn canim
bu listemiz bugun bitiyo seni yeni listeye yazdim duayida yazicamcanım tamam ne okuyosunuz ilk sayfadaki ayeti mi ? yoksa farklı bi sure ya da dua var mı
tamam canım bekliyorumbu listemiz bugun bitiyo seni yeni listeye yazdim duayida yazicam
Tamam canim Allah kabul etsinBugunku duami da aldim . rabbim dualarimizi kabul etsin tez zamanda saglikli hayırlı guzel miniklerimize kavusalim insallah.. Yeni listede olmayacagim canim ben . hepinizden allah razi olsun..
Hangi duayi okuyoruz canmm bu listede ??YENI DUA ICIN YENI LISTEMIZ HALA LISTE KAPANMADI KISI ALIMINA AÇIKTIR.. KATILMAK ISTEYENLER BENI ETIKETLEYEBILIR.
1. elzem__
2. hayalimm77
3. ayseygt1453
4. izzetefe
5. mini87
6. Pofidik kedii
7. İlknur
8. tubatesbih
9. sevdakusum
10. G guzbahar
11. S sidetr
12. Seriii
13. _meleq06_
14. feraheymen
15. cansu1109
16. ebican_040506
17. T tosbagg
18. saydin78
Canim bu duayi okuycaz. Liste bitince yarin basliycaz insallahHangi duayi okuyoruz canmm bu listede ??
kaç tane okuyoruz canım ,Canim bu duayi okuycaz. Liste bitince yarin basliycaz insallah
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR.
Canim kisi sayisina gore paylastrcam daha belli degil kisi basina dusen okuma sayisikaç tane okuyoruz canım ,