- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.218
- 248
- 37
- Konu Sahibi feraheymen
tamam canım benim haber bekliyorum..Canim kisi sayisina gore paylastrcam daha belli degil kisi basina dusen okuma sayisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım benim haber bekliyorum..Canim kisi sayisina gore paylastrcam daha belli degil kisi basina dusen okuma sayisi
eilenn canim yeni listeye devam edicenmi
Tamam canim ekledim senide listeyeetmek isterim tabiki
Canım bugünkü dualarımı okudum Allah kabul etsin listemizi bitirdik şükürler olsun rabbim tüm arkadaşlarıma da sana da bana da tez vakitte hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin hep güzel haberler alalım inşallah ben devam etmeyeceğim tatlım sende hakkını helal et çok uğraştın emek verdin
Aminn canimmm Allah kabul etsin. Helal olsun canim. Tez vakitte insallah sende guzel haberler alirsin :)Canım bugünkü dualarımı okudum Allah kabul etsin listemizi bitirdik şükürler olsun rabbim tüm arkadaşlarıma da sana da bana da tez vakitte hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin hep güzel haberler alalım inşallah ben devam etmeyeceğim tatlım sende hakkını helal et çok uğraştın emek verdin
İnşallah canımın içi inşallah hep beraber seviniriz :)Aminn canimmm Allah kabul etsin. Helal olsun canim. Tez vakitte insallah sende guzel haberler alirsin :)
Canim ama duamiz degisti gordun dimi ben daha sayiyi belirlemedim. Sayi belirleyince soyliycmCanim bugunku duamizda bitti cok sukur yarin icinde aliyorum ben simdiden allahim kabul etsin
Canim tabiki simdi ekliyorum listeye. Canim dua listemizn kurali hergun okudugunu bildirmen gerekiyor. Hergun girebiliyorsn dimi burayaKatılabiliyorsak hala bende katılmak istiyorum