- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.941
Bu kadar olmadı birde hiç olmayan batmalar bulantılar oluyor artık neyden böyle oluyor bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanim hic geciktigi oldumu bu kdr sure bencede bi test yap evde belki Rabbim nasip etmistir.
Canim bence bi test yap evdee aminn insaAllahBu kadar olmadı birde hiç olmayan batmalar bulantılar oluyor artık neyden böyle oluyor bilmiyorum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Canım bence test yap evet yıkımı kötü ama eninde sonunda öğreneceksin. İnşaallah bebisin mucizen seninledir. Test yaparsan hem psikolojik ise bile adetin gelir. Kalbini ferah tut inşaallah vardırKizlarr ya adetim 10 gün gecijti belki diyorum rabbim mucize nasip eder diyorum ama umutlanmak istemiyorum yıkımı çok büyük olmasın diye korkuyorum test bile yapamıyorum o kadar kötü haldeyim sonra diyorum yap birsey çıkmazsa da vardır rabbimin bir bildiği hayat devam ediyor
Canım benim bana gelmedi bu mj şimdi tesadüfen gordum yarına kadar 400 okurum Buarada iyi oldum griptim Burnum tikali olması basıma vurmuştu ağrı eklersinAyy kiyamam canim benim. Eksigim var ama başın ağrirsa zorlama lutfen.
Canım inşallah en kısa zamanda hayalin gerçek olur üzülme hiç dua etmeye devamKızlar hepiniz sağolun desteğiniz için ama benim lekelenmem oldu heralde yarına tam gelirkısmet değilmiş rabbim hepimize sabır versin en kisa zamanda hayırlı evlatlarla yüzümüzü güldürsün inşAllah dualara devam rabbim yardımcımız olsun
herseyde bir hayır vardır Hakkı'nda hayırlısı olsun ins.Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
İnşallah canım inşallahherseyde bir hayır vardır Hakkı'nda hayırlısı olsun ins.
Sağol canım benim allah gönlüne göre versin herseyin hayırlısını dualara devam rabbim yar ve yardımcımız olsunCanım inşallah en kısa zamanda hayalin gerçek olur üzülme hiç dua etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?