- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.901
Canım okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah tedavi sonucu sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım.(AMİN)Arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum zor Bi süreç benim ve eşim için eşim azospermi ve microtese olacak sperm bulunursa tedavi devam edecek inşallah ve inşallah sonu iyi biter ve son tedavimiz olur. benim için okuyabilenler bir ayetel kürsi ve bir fatiha okursa ve dua ederse çok sevinirim Allahım hepimize güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canlar
Şimdiden teşekkür ederim
Canimmm insaAllah sonu evlatli tedavi olur. Rabbim kolaylastirsin sizi ferahlatsin. Dualarim seninleArkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum zor Bi süreç benim ve eşim için eşim azospermi ve microtese olacak sperm bulunursa tedavi devam edecek inşallah ve inşallah sonu iyi biter ve son tedavimiz olur. benim için okuyabilenler bir ayetel kürsi ve bir fatiha okursa ve dua ederse çok sevinirim Allahım hepimize güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canlar
Şimdiden teşekkür ederim
Okudum canım Rabbim inşaallah tez vakitte bebeğine kavusturur. Bu süreçte yardımcıniz olurArkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum zor Bi süreç benim ve eşim için eşim azospermi ve microtese olacak sperm bulunursa tedavi devam edecek inşallah ve inşallah sonu iyi biter ve son tedavimiz olur. benim için okuyabilenler bir ayetel kürsi ve bir fatiha okursa ve dua ederse çok sevinirim Allahım hepimize güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canlar
Şimdiden teşekkür ederim
Canım okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah tedavi sonucu sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah ım.(AMİN)
Canimmm insaAllah sonu evlatli tedavi olur. Rabbim kolaylastirsin sizi ferahlatsin. Dualarim seninle
Allah razı olsun arkadaşlar çok sağolunOkudum canım Rabbim inşaallah tez vakitte bebeğine kavusturur. Bu süreçte yardımcıniz olur
okudum canım ALLAH yar yardımcın olsunArkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum zor Bi süreç benim ve eşim için eşim azospermi ve microtese olacak sperm bulunursa tedavi devam edecek inşallah ve inşallah sonu iyi biter ve son tedavimiz olur. benim için okuyabilenler bir ayetel kürsi ve bir fatiha okursa ve dua ederse çok sevinirim Allahım hepimize güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canlar
Şimdiden teşekkür ederim
Bende katilmak istiuorumLISTE KİŞİ ALIMINA AÇIK ŞUAN İÇİN
1. M ms92
2. @ayseygt1453
3.mrym5579
4. @ElifAhsen02
5. @mavi-38
6.feraheymen
7.Pofidik kedii
8.saydin78
9.Cry-
Bende okudum canim Rabbim kucaklarını doldursun ins ❤Perşembe duamı aldım canımferaheymen
Okudum canım,perşembe dualarımı da alıyorum Rabbim kabul etsin inşaAllahPofidik kedii canim okudun mu dualari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?