- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.961
Canım tüp bebek ile ilgili forumda bir arkadaş yazmıştı. Bir kase yogurda bir kaşık ısırgan tohumu koymuş ve yemiş bir ayda yumurtalar çok güzel gelişmiş. Isırgan tohumu ezilmiş olacak. Istersen araştırıp dene.Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
Canım çok sağol ama benimle ilgili hiçbir sorun yoktu hatta yumurtan çok fazla olur diye doktor ilaç bile yazdı ama birkaç gün sonra göründüğü gibi olmadı dedi anlamadım ben deCanım tüp bebek ile ilgili forumda bir arkadaş yazmıştı. Bir kase yogurda bir kaşık ısırgan tohumu koymuş ve yemiş bir ayda yumurtalar çok güzel gelişmiş. Isırgan tohumu ezilmiş olacak. Istersen araştırıp dene.
Biz de Ocakta başlayacağız nasipse. Benim de eşim de problem var. Sorun çıkmasın diye dua ediyoruz. Rabbim yardımcımız olsun.Canım çok sağol ama benimle ilgili hiçbir sorun yoktu hatta yumurtan çok fazla olur diye doktor ilaç bile yazdı ama birkaç gün sonra göründüğü gibi olmadı dedi anlamadım ben de
İncir suyu ve soğan suyu da iyiymis canimCanım tüp bebek ile ilgili forumda bir arkadaş yazmıştı. Bir kase yogurda bir kaşık ısırgan tohumu koymuş ve yemiş bir ayda yumurtalar çok güzel gelişmiş. Isırgan tohumu ezilmiş olacak. Istersen araştırıp dene.
Canım benim vakti varmış demekki geç olsun yeterki minigin tutunsun kucağına nasip olsun inşallah önümüzdeki aya gelir mucizen İNŞALLAH pozitifi göreceksin esimde bende senin için ayetel kursiyi okuduk ben fatiha da okudum allahım kucağıni doldursunnn inşallah allahım hayırlı kılsın minigin meleğin mucizen nasip olsunArkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
Çok sağolun Allah size de dualarınızın kat be kat fazlasını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun canımCanım benim vakti varmış demekki geç olsun yeterki minigin tutunsun kucağına nasip olsun inşallah önümüzdeki aya gelir mucizen İNŞALLAH pozitifi göreceksin esimde bende senin için ayetel kursiyi okuduk ben fatiha da okudum allahım kucağıni doldursunnn inşallah allahım hayırlı kılsın minigin meleğin mucizen nasip olsun
Aminn canim aminnnn allah sonumuzu mutluluk ve huzurla mukafatlandirsin çok ama çok zor bir imtihandayız allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınÇok sağolun Allah size de dualarınızın kat be kat fazlasını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Nerde başladınız tedaviye canım ilaç kullanmana rağmen mi iki tane oluştuÇok sağolun Allah size de dualarınızın kat be kat fazlasını versin Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?