- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 36
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.701
Benimde çok ihtiyacım var canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun jns bende bu hafta tüp bebege başlıyoruz sende sanırım arkadaşım ins hepimiz hayırlı sonuçlar alırızÇok güzel bu aralar Allahım ın yardımına daha çok ihtiyacım var
Evet canım gerçi yarın belli olacak kesin olarak ama adetime 2-3 gün kaldı çok heyecanlıyım senin eşin de microtese olacak dimi hangi merkezdesinizBenimde çok ihtiyacım var canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun jns bende bu hafta tüp bebege başlıyoruz sende sanırım arkadaşım ins hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Evet canım azoyduk variskosel olduk sırasında iki kere test verdik azda olsa çıkış oldu onlar ise yararsa onlarada yapılacak yoksa tese olucak canim niz ist.marmara Üniveristesi ne gidiyoruz profosör tanıdık olduğu için sizin canim Nerede olucakEvet canım gerçi yarın belli olacak kesin olarak ama adetime 2-3 gün kaldı çok heyecanlıyım senin eşin de microtese olacak dimi hangi merkezdesiniz
Memorial de olacak kısmetse sizin ne güzel az da olsa çıkış var uzun zamandır 1 tane çıkar mı diye uğraştık ama olmadı microtese sonucu ne olacak bilmiyoruz sizin hormonlar Nasıl şu an ve daha önce iğne vs tedavi oldunuz muEvet canım azoyduk variskosel olduk sırasında iki kere test verdik azda olsa çıkış oldu onlar ise yararsa onlarada yapılacak yoksa tese olucak canim niz ist.marmara Üniveristesi ne gidiyoruz profosör tanıdık olduğu için sizin canim Nerede olucak
eilenn canim okudunmu dualari
Gecmis olsun canim sorun degil ne kusuru. Allah kabul etsin.canım okudum dün rahatsızdım giremedim kusuruma bakma lütfen
Aminnnn Zelihammmmm Aminnn inşAllah hepimize anne olmayı nasip etsin Allah'ım22.saydin78 (SEVDA)
23.hayalimm77 (SELIN)
24. T tosbagg (SULTAN)
25.nisamelek (EDA)
26. ilknur
27.ayseygt1453
28. G gulbil10
29. M melegggm (Bebegitutunsun)
30.feraheymen (ZELIHA)
31. @Ilaymilya
32.Yavrum benim (PINAR)
KIZLAR DUALARIMIZ BITTI RABBIM HAYIRLI SAĞLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSAALLAHH
Aminnnn kuzumm AminnAminnnn Zelihammmmm Aminnn inşAllah hepimize anne olmayı nasip etsin Allah'ım
Canim duamiz dun bitti yarin yeni listye gecicezBugünün dualarını alıyrm
Canim duamiz dun bitti yarin yeni listye gecicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?