- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.681
Tatlım yeni dua ne olacak fikri olan varmı ben bakınıyorum ama maşallah yapmışız biçok duayıferaheymen napsak acaba yarın hemen başlasak yeni duaya
feraheymen canım yeni duaya devam edicem bilgin olsun
KIZLAR SALI GUNU BASLAYALIM MEVLID KANDILI BIRDE. O YUZDEN BOYLE DUSUNDUM. Bir dua buldum ben adetli iken okunabiliyor .feraheymen canım yeni duada varım dün demeyi unutmuşum yarın mı başlayacak
Tamam daha iyi ama salı günü ekstradan salâvat falan okusak arkadaşlar ne der bilmiyorum ama çok iyi olur benceKIZLAR SALI GUNU BASLAYALIM MEVLID KANDILI BIRDE. O YUZDEN BOYLE DUSUNDUM. Bir dua buldum ben adetli iken okunabiliyor .
YA HAYYU YA KAYYUM BIRAHMETIKE ESTEGISU. COK GUZEL BIR DUA.. BU OLACAK DUAMIZ
Canim ben zaten basliycam okumaya. Arkadaslar dilerse okuyabilirz tabiTamam daha iyi ama salı günü ekstradan salâvat falan okusak arkadaşlar ne der bilmiyorum ama çok iyi olur bence
Sen yaz yine büyük harflerle isteyen katılsın okuyalım olmazmiCanim ben zaten basliycam okumaya. Arkadaslar dilerse okuyabilirz tabi
Anlamı ne acebaKIZLAR SALI GUNU BASLAYALIM MEVLID KANDILI BIRDE. O YUZDEN BOYLE DUSUNDUM. Bir dua buldum ben adetli iken okunabiliyor .
YA HAYYU YA KAYYUM BIRAHMETIKE ESTEGISU. COK GUZEL BIR DUA.. BU OLACAK DUAMIZ
Anlamı ne aceba
Çok güzel bu aralar Allahım ın yardımına daha çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?