- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi feraheymen
-
- #2.321
Yok canim daha belli degilduaya karar verdiniz miferaheymen
Cookkk teşekkür ederim allah razı olsun bende geldim evime.... Eşim ve kizlarim girdi Budefa böyle oldu ben dışardan gordum kızım kuran okudu allahım kabul etsin inşallahcanım allah rahmet eylesin bende okudum inşallah allah kabul etsin
Canım benim allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini mucizeni nasip etsin inşallah .... eşim ve kızlar girdi büyük kızım kuran okudu ben dışardan gordum yemyeşil ve çiçekleri goruluyordu ..... dugunumuz güzel oldu kizimizi yerleştirdik yerine inşallah mutlu olurOkudum ablacım
Allah rahmet eylesin
Rabbim senin adına haberdar eylesin inşallah.
Hayırlı yolculuklar.
İnşallah bidahaki ay hamile haberini alırız aminn
Canim aslinda bir dua kesfettim cok guzel bi dua onu okuyalim.cok isterim toplam okuma sayisi 500 mus 30 kisi olsak zorlamaz bizi. Yalniz dua bi kac sureden bi kac kisa ayet adetli iken okunmaz sanirim adetli olanlarin yerine okuruz diye dusundm yarin baslamayiz galiba canim tam duzenlerm listeyi duayi fln sali baslariz buyuk ihtimalferaheymen canım benim duamiz bitti allahım kabul etsin inşallah otobüsle gelseydim gece gelecektik arabamızla gittik erken geldik iyi oldu kızlar banyolarini yaptı hazırlanıyorlar malum yarın okul var bende çayımi kavemi içtim dinleniyorum...
Yarın yeni duaya basliyormuyuz Bellimi merak ettim benide listeye eklersinyeni ay yeni umutlar sabırla duayla mucizemi bekliyom
Canim ben yarin hesaplayip paylasiyim tabiki diger arkadaslarda tamam derse col uzun surmez okumasi. Cok guzel bi dua gercekten. Bebek icin okunan sitelerde rastladimKolay ezberlenir kişi başı hesabını yapalım bence ona göre okuyalım günlük 500 birşey değil günlük 12000 okudugum yer var benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?