- 21 Ağustos 2015
- 622
- 528
- 23
- 42
- Konu Sahibi feraheymen
- #2.341
Duanın iyisi kötüsü olmaz rabbim bize okumayı nasip etsin tabi herkez onaylasın ona göre devam ederiz ben varım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canim .. bu duada cok guzel gercekten. RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSINDuanın iyisi kötüsü olmaz rabbim bize okumayı nasip etsin tabi herkez onaylasın ona göre devam ederiz ben varım :)
Gozumden kacmis olabilir kusura bakmaBende davam ediyorum demiştim feraheymen
KIZLAR BU DUAYI OKUYALIM ISTERIM OKUMA SAYISI FAZLA OLMAYACAK ZORLAMAZ BIZI.ADETLI OLANLARIN YERINE OKURUZ.
3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur
İnne rabbi kariybün muciybun.
İnne rabbi latifün lima yeşa.
İnne rabbi lesemiu,d-duaa
İnne rabbi leğaniyyün kerim.
İnne rabbi rahiymün vedüd
Amin.
"Benim Rabbim muhakkak ki yakındır, (dualara) icabet edendir.”
"Muhakkak ki; benim Rabbim, dilediğine lütuf sahibidir. "
"Benim Rabbim, duayı mutlaka işitendir.
"Rabbim her bakımdan sınırsız zengindir, cömerttir.”
"Şüphesiz Rabbim çok merhametlidir. Çok sevendir. "
Amin inşallah ablacımCanım benim allah razı olsun cooooooooookkkk teşekkür ederim ALLAHIM gönül muradini mucizeni nasip etsin inşallah .... eşim ve kızlar girdi büyük kızım kuran okudu ben dışardan gordum yemyeşil ve çiçekleri goruluyordu ..... dugunumuz güzel oldu kizimizi yerleştirdik yerine inşallah mutlu olur
Sağol canım benim allah razı olsun .....Amin inşallah ablacım
Düğününüzde hayırlı olsun inşallah
Canimmmm Allah senden de razi olsun. Insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin. Aminnn inşaAllah canimm.Canım ne güzel bir dua allahim hepimize okumayı nasip etsin insallah allahim senden razı olsun vesile olduğun duaların hürmetine boy evlatların olsun insallah temiz kalpli arkadaşım benim
Devam edersn diye dusuntm oyuzden seni artiladm canimcimferaheymen canım beni artilamis sın yinede garanti olsun devam Allah ın izniyle
Tamam canim Allaha emanet.
ElleKIZLAR BU DUAYI OKUYALIM ISTERIM OKUMA SAYISI FAZLA OLMAYACAK ZORLAMAZ BIZI.ADETLI OLANLARIN YERINE OKURUZ.
3 ihlas 1 fatiha surelerini okuyup peygamber efendimiz Muhammed Mustafa(s.a.v) ve ailesine,ashabına,Hızır ve İlyas a.s lara şehitlerimize,evliyalara ve bütün peygamberlere bağışlanır.Daha sonra aşağıdaki vird 500 kere okunduktan sonra Allahtan ne istenirse istensin yine onun emri ve izniyle isteği yerine gelir inşallah
okunacak dua budur
Amin.
Çok güzel bir dua rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün ellerin dert görmesin canım benimKIZLAR BU DUAYI OKUYALIM ISTERIM OKUMA SAYISI FAZLA OLMAYACAK ZORLAMAZ BIZI.ADETLI OLANLARIN YERINE OKURUZ.
okunacak dua budur
Amin.
Ben devam etmek istiyorum mmmKIZLAR DEVAM EDENLERE ARTI ISARETI KOYDUM BAZI ARKADASLAR YAZMADI BEN ETIKETLERSENIZ KIZLAR LISTEYI OLUSTURACAĞIM
elzem__ (EMEL) ++
cansu1109 ++
G guzbahar ++
İlknur ++
saydin78 (SEVDA)++
hayalimm77 (SELİN)++
G goxall ++
cider13 (CANAN) ++
@hofuntu (ASUMAN) ++
ya se min (YASEMİN)
ayseygt1453 ++
eilenn (AYLİN) ++