- Konu Sahibi feraheymen
- #2.161
Amiin cnm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel haber. Hayırlı olsun minigin. Rabbim inşaallah bebeğini sağlıkla doğurup kucağına almayı da nasıl eder canım. Bizleri haberdar etkızlaaaaar bugün test yaptım hamileym galia tam belli değil ama inşallah öyledir nolur bugün bana dua eder misiniz sağlıklı olsun diye
Canim haklisin herkes ezbere bilmiyor olabilir.. ben daha rahat okunabilecek bir dua bulup size sorucm tabiki yine:)Cnm tabi birde şöyle bir durum var herkez ezbere bilmiyor olabilir ben biliyorum ama kolay değil tabiki karar verilsin devam etmek isteyen eder tabiki :) rabbim kabul etsin agzımızı duasız borakmasın inş
aminnnnn canım yuregınıze dılınıze saglık rabbım gönlunuze gore versınnısdeyemnn herkese hayırlı evlatlar versın23. Z zulamm (FERDA)
24. ebican_040506 (EBRU)
KIZLAR DUALARINIZ BITTI RABBIM TEZ VAKITTE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN
okuma sayısı az oluyor hem günde bir kişiye okunabilir hemde adetliyken okunabiliyor bi sıkıntı olmuyor hemde çok güzel bi dua etkili bende okurum eğer olursaKizlar pazar gunu duamiz bitiyor. Tefriciye mi okusak acaba sizinde fikrinizi alayim
Canim sonucun belli oldu muAmiin cnm inşallah
Yok canım ya henüz belli değil artık yarın alıcam öğrensem hemen haber vericektm ama bi türlü öğrenemeyince keyfimde kaçtıCanim sonucun belli oldu mu
Hayirlisi olsun canim Rabbim nasip etsin dualarimiz vesile olmuştur inşaAllahYok canım ya henüz belli değil artık yarın alıcam öğrensem hemen haber vericektm ama bi türlü öğrenemeyince keyfimde kaçtı
Ay ne güzel haber. Hayırlı olsun minigin. Rabbim inşaallah bebeğini sağlıkla doğurup kucağına almayı da nasıl eder canım. Bizleri haberdar et
Hayirlisi olsun canim Rabbim nasip etsin dualarimiz vesile olmuştur inşaAllah
Gözün aydin rabbim güzel haberlerle karşılaştırsinAmiiiin inşallah canım çok sağol muhakkak haber edicem öğrenince
feraheymen adetliyken okunacak dua olsun canım hak geçmesin kimsenin :) M melegggm canım nerdesin merak ettim test sonucunu :)
Canım ya henüz öğrenemedim yarın belli olacak olur olmaz yazıcam size :)feraheymen adetliyken okunacak dua olsun canım hak geçmesin kimsenin :) M melegggm canım nerdesin merak ettim test sonucunu :)