• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınızı bekliyorum :/

Bu dersi daha önceden almıştım ve düşük notla geçtiğim için yeniden sınavına giriyorum, geçtiğimiz dönem bu dersi alan arkadaşım çalıştırdı ben anlattım yanlış kısımları düzeltti her seferinde de biliyorsun dedi. Yarın sabahtan buluşup genel tekrar yapacağız bakalım. Dediğiniz gibi elimden daha fazla bir şey gelmediği için kaygımı en aza indirmem ve bildiklerimi de unutmamam gerekiyor. Teşekkür ederim :)

Bir öneri daha, ancak bu ezber dersiyse (sözel bir ders ise) geçerli :) Yatmadan önce konuları son kez bir okuyun ve hiçbir sosyal medya hesabına bakmadan, video seyretmeden, buraya girmeden, kitap okumadan, kısacası hiçbir şey yapmadan direkt gidin uyuyun. Sabah kalktığınızda aklınızda hiçbir şey yokmuş gibi görünse de sınavda çok iyi hatırladığınızı göreceksiniz. Denendi çalışıyor. :)

Bir öneri daha, ancak bu ezber dersiyse (sözel bir ders ise) geçerli :) Yatmadan önce konuları son kez bir okuyun ve hiçbir sosyal medya hesabına bakmadan, video seyretmeden, buraya girmeden, kitap okumadan, kısacası hiçbir şey yapmadan direkt gidin uyuyun. Sabah kalktığınızda aklınızda hiçbir şey yokmuş gibi görünse de sınavda çok iyi hatırladığınızı göreceksiniz. Denendi çalışıyor. :)
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)) sözel-sayısal karışık bir ders genel olarak sözel bir ders. Ay valla sosyal medyaya bakmadan uyuyamam gibi :D Sabahtan bu dersi iyi bilen bir arkadaşımla buluşup genel tekrar yapacağız biraz rahatım o bakımdan :)

Hanımlaar herkese yeniden merhaba, sabah arkadaşım her üniteden sorular sordu hepsini biliyorsun dedi. Sınavdan sonra hocama göz atar mısınız çok heyecanlıyım dedim baktı şöyle bir tamamdır hepsini okumadım ama baktığım kadarıyla geçtin dedi. İlişik kesme formumu da doldurdum, yarın da mail atıp net sonucunu soracağım (puanımı), bir iki hafta içinde diplomamı alıyorum kısmetse :) Bana destek olduğunuz dua ettiğiniz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun :)

Herkesin derdi eş, sevgili, nişanlı, kayınvalide, kayınpeder vs olmak zorunda mı? Bu nasıl bir düşüncedir ki “cılkı çıktı” diye betimliyorsunuz? Şu an yaşadığım paniği ve benim için ne kadar büyük bir durum olduğunu bilmiyorsunuz haybeden yorum yapıyorsunuz. Üç beş beğeni için yaptığınız çıkıntılığı kendinize saklayın. Yorumunuza katılıyorum buranın cılkı çıktı, önceden burda derdi olan insanlara herkes yardımcı olurdu şimdiki yorumlara bak bir de...
Allah yardımcın olsun canım herkesin derdi kendine tabi sen takma kafaya

Hanımlaar herkese yeniden merhaba, sabah arkadaşım her üniteden sorular sordu hepsini biliyorsun dedi. Sınavdan sonra hocama göz atar mısınız çok heyecanlıyım dedim baktı şöyle bir tamamdır hepsini okumadım ama baktığım kadarıyla geçtin dedi. İlişik kesme formumu da doldurdum, yarın da mail atıp net sonucunu soracağım (puanımı), bir iki hafta içinde diplomamı alıyorum kısmetse :) Bana destek olduğunuz dua ettiğiniz moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun :)
Tebrik ederim
Hayırlı olsun mezuniyetiniz Hoppa

Tebrikler, çok sevindim:)

Back
X