• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınızı bekliyorum :/

Hanımlar herkese merhaba, belki konumu taşırlar ama benim için ciddi bir dert bu durum, direkt konuya giriyorum.

Hanımlar yarın lisans hayatımın son sınavına gireceğim inşallah yeterli puanı alırsam diplomamı alıyorum. Yarın 13.00’da sınavım ve yaklaştıkça panikliyorum çünkü her şey bu sınava bağlı. Alttan üstten dersim kalmadı ama ortalamam düşük kaldığı için mezun olamıyorum gireceğim sınav yükseltme sınavı. Çok çok gerginim.

Çalış buraya yazacağına diyenler olmadan hemen belirteyim az önce ara verdim stresten sizden yardım istemek için yazıyorum.

Kulun kula duası kabul olurmuş, benim için dua eder misiniz :KK43:
İnşalah sınavım kolay geçer ALLAH zihin açıklığı versin.benimde gireceğim bir sınav var birbirimize duacı olalım.

Yaşadım biliyorum:) Allah yardımcınız olsun. Okulu tek dersten uzatmıştım. Karşımda gevşek bir hoca.... nasıl stres yapmıştım. Yarın bu saatlerde inşallah mezuniyeti kutlarsınız.

Dua edince 100 almaz tabiki ama belli ki şuan desteğe ihtiyacı var. Neden biraz şefkatli olmayı denemiyorsunuz? Destek olmak zorunda değilsiniz elbette ama cevap yazmak zorunda da değilsiniz bence.
Nabzım yükseliyor gerçekten mezun olma durumum biraz farklı çünkü bu yüzden panikliyorum, elbette dua ile 100 almayacağımı ben de biliyorum ama dediğiniz gibi birilerinin bana destek olmasına çok ihtiyacım olduğunu hissettiğim için yazdım buraya. Tekrar teşekkür ederim..

İnşalah sınavım kolay geçer ALLAH zihin açıklığı versin.benimde gireceğim bir sınav var birbirimize duacı olalım.
Aminn inşallah çok sağolun teşekkür ederim, inşallah sizin de istediğiniz gibi geçer sınavınız Allah kolaylık versin :)

Yaşadım biliyorum:) Allah yardımcınız olsun. Okulu tek dersten uzatmıştım. Karşımda gevşek bir hoca.... nasıl stres yapmıştım. Yarın bu saatlerde inşallah mezuniyeti kutlarsınız.
Ne yazık ki benim de okulum uzadı biraz karmaşık bir durum ortaya çıktı iyice gerildim, neyse ki hocam anlayışlı zorlamam dedi :) Çok teşekkür ederim inşallah :)

Nabzım yükseliyor gerçekten mezun olma durumum biraz farklı çünkü bu yüzden panikliyorum, elbette dua ile 100 almayacağımı ben de biliyorum ama dediğiniz gibi birilerinin bana destek olmasına çok ihtiyacım olduğunu hissettiğim için yazdım buraya. Tekrar teşekkür ederim..

Kaygınızı çok iyi anlıyorum ben de yaşadım bu stresi. Özellikle tek ders sınavları insanı gerçekten strese sokar. Ama siz zaten çalıştınız ve elinizden geleni yaptınız. Yarın yapmanız gereken tek şey sadece odaklanmak. Bu gece ılık bi duş alın yatmadan önce. Yarın buraya yazarsınız umarım çok çok güzel geçer:)

Allah yardımcınız olsun.Siz sakin olun gerisi kolay inşallah :)
Çok teşekkür ederim, derse oturunca konuları biliyorum takır takır ezbere söylüyorum ama ara verip sınav aklıma gelince panikliyorum :)) İnşallah sınavda da soruları görünce dersin başına oturduğumdaki gibi takır takır yaparım. Tekrar teşekkür ederim :)

Kaygınızı çok iyi anlıyorum ben de yaşadım bu stresi. Özellikle tek ders sınavları insanı gerçekten strese sokar. Ama siz zaten çalıştınız ve elinizden geleni yaptınız. Yarın yapmanız gereken tek şey sadece odaklanmak. Bu gece ılık bi duş alın yatmadan önce. Yarın buraya yazarsınız umarım çok çok güzel geçer:)
Hah tam da bu işte, şimdiye kadar yüzlerce sınava girdim vize veya finalde bu kadar kaygılanmıyorum ama tek bir sınava bağlı olunca insan ister istemez panikliyor. Çok teşekkürler beni anlayan insanlar olmasına çok sevindim, inşallah güzel geçer de paylaşırım :)

Bela mısınız? Ben çalışmadım veya çalışmıyorum demedim farkındaysanız, dua istemek kötü bişey de değil ne diye gerginlik çıkarıyorsunuz?
Dertler can sıkıntısı zaten cvb bile verme canım böylelerine , inşaallah gecersim sınavı

Büyük sınavlar beni de strese sokar. Şöyle düşünebilirsiniz. Çalışmaktan başka yapacak bir şeyiniz yoktu. Siz de çalıştınız. Daha yapılacak bir şey yok. Olur olur, olmazsa da ucunda ölüm yok ya bunun... her şeyin çaresi var.
Bir arkadaşın da dediği gibi,yarın bu saatte her şey olup bitmiş olacak. Sınava girecek olan diğer insanlar da en az sizin kadar streslidir. Normal.

Belli bir düzeyde kaygı iyidir ancak fazlası seni başarısızlığa uğratır. Yoğun kaygını hissettiğim için yazıyorum, sen artık elinden geldiğini yaptığını düşünerek sınava gir. Bundan fazlasını yapamazdın değil mi, eminsin. Çalıştın çabaladın ve elinden gelen bu. Bu şekilde kendini telkin ederek sınavına gir, en azından iyice heyecanla bildiğini de unutmamış olursun. Başarılar dilerim. :)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Konuları genel olarak biliyorum, öğretim dilimiz ingilizce ve panikten heyecandan karıştırır mıyım telaşına düştüm bir de son sınav olunca saat yaklaştıkça inanılmaz geriliyorum..
Hiç gerilmeyin bu sizi olumsuz etkiler

Büyük sınavlar beni de strese sokar. Şöyle düşünebilirsiniz. Çalışmaktan başka yapacak bir şeyiniz yoktu. Siz de çalıştınız. Daha yapılacak bir şey yok. Olur olur, olmazsa da ucunda ölüm yok ya bunun... her şeyin çaresi var.
Bir arkadaşın da dediği gibi,yarın bu saatte her şey olup bitmiş olacak. Sınava girecek olan diğer insanlar da en az sizin kadar streslidir. Normal.
Ne yazık ki yükseltme sınavı olduğu için bir tek ben gireceğim hocanın odasında :( Ama geri kalan yorumunuzda haklısınız hayırlısı olsun diyip duamı edip gireceğim inşallah güzel geçer, teşekkür ederim :)

Belli bir düzeyde kaygı iyidir ancak fazlası seni başarısızlığa uğratır. Yoğun kaygını hissettiğim için yazıyorum, sen artık elinden geldiğini yaptığını düşünerek sınava gir. Bundan fazlasını yapamazdın değil mi, eminsin. Çalıştın çabaladın ve elinden gelen bu. Bu şekilde kendini telkin ederek sınavına gir, en azından iyice heyecanla bildiğini de unutmamış olursun. Başarılar dilerim. :)
Bu dersi daha önceden almıştım ve düşük notla geçtiğim için yeniden sınavına giriyorum, geçtiğimiz dönem bu dersi alan arkadaşım çalıştırdı ben anlattım yanlış kısımları düzeltti her seferinde de biliyorsun dedi. Yarın sabahtan buluşup genel tekrar yapacağız bakalım. Dediğiniz gibi elimden daha fazla bir şey gelmediği için kaygımı en aza indirmem ve bildiklerimi de unutmamam gerekiyor. Teşekkür ederim :)

Hanımlar herkese merhaba, belki konumu taşırlar ama benim için ciddi bir dert bu durum, direkt konuya giriyorum.

Hanımlar yarın lisans hayatımın son sınavına gireceğim inşallah yeterli puanı alırsam diplomamı alıyorum. Yarın 13.00’da sınavım ve yaklaştıkça panikliyorum çünkü her şey bu sınava bağlı. Alttan üstten dersim kalmadı ama ortalamam düşük kaldığı için mezun olamıyorum gireceğim sınav yükseltme sınavı. Çok çok gerginim.

Çalış buraya yazacağına diyenler olmadan hemen belirteyim az önce ara verdim stresten sizden yardım istemek için yazıyorum.

Kulun kula duası kabul olurmuş, benim için dua eder misiniz :KK43:

Allah yardımcınız olsun inşallah :dua:
Stresinizi anlıyorum ama sakin kalabilirseniz kazançlı çıkarsınız. Dua edeceğim sizin için :dua:

Back
X