• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınızı bekliyorum :/

-Arwen-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
2.743
3.955
133
32
Hanımlar herkese merhaba, belki konumu taşırlar ama benim için ciddi bir dert bu durum, direkt konuya giriyorum.

Hanımlar yarın lisans hayatımın son sınavına gireceğim inşallah yeterli puanı alırsam diplomamı alıyorum. Yarın 13.00’da sınavım ve yaklaştıkça panikliyorum çünkü her şey bu sınava bağlı. Alttan üstten dersim kalmadı ama ortalamam düşük kaldığı için mezun olamıyorum gireceğim sınav yükseltme sınavı. Çok çok gerginim.

Çalış buraya yazacağına diyenler olmadan hemen belirteyim az önce ara verdim stresten sizden yardım istemek için yazıyorum.

Kulun kula duası kabul olurmuş, benim için dua eder misiniz :(

Hanımlar herkese merhaba, belki konumu taşırlar ama benim için ciddi bir dert bu durum, direkt konuya giriyorum.

Hanımlar yarın lisans hayatımın son sınavına gireceğim inşallah yeterli puanı alırsam diplomamı alıyorum. Yarın 13.00’da sınavım ve yaklaştıkça panikliyorum çünkü her şey bu sınava bağlı. Alttan üstten dersim kalmadı ama ortalamam düşük kaldığı için mezun olamıyorum gireceğim sınav yükseltme sınavı. Çok çok gerginim.

Çalış buraya yazacağına diyenler olmadan hemen belirteyim az önce ara verdim stresten sizden yardım istemek için yazıyorum.

Kulun kula duası kabul olurmuş, benim için dua eder misiniz :KK43:
Buranın da iyice cılkı çıktı

Inşallah sınavınız çok iyi geçecek.. aksini düşünmeyin.. kesin olacak bu iş diyin..

İniallh yarın en bildiğiniz terlerden gelir sorular ve geçersiniz . Diplomanızda vatana millete hayırlı olur şimdiden
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Konuları genel olarak biliyorum, öğretim dilimiz ingilizce ve panikten heyecandan karıştırır mıyım telaşına düştüm bir de son sınav olunca saat yaklaştıkça inanılmaz geriliyorum..

Buranın da iyice cılkı çıktı
Herkesin derdi eş, sevgili, nişanlı, kayınvalide, kayınpeder vs olmak zorunda mı? Bu nasıl bir düşüncedir ki “cılkı çıktı” diye betimliyorsunuz? Şu an yaşadığım paniği ve benim için ne kadar büyük bir durum olduğunu bilmiyorsunuz haybeden yorum yapıyorsunuz. Üç beş beğeni için yaptığınız çıkıntılığı kendinize saklayın. Yorumunuza katılıyorum buranın cılkı çıktı, önceden burda derdi olan insanlara herkes yardımcı olurdu şimdiki yorumlara bak bir de...

Umarım her şey istediğiniz gibi en hayırlı şekilde sonuçlanır. Stres yapmayın. Çalışmışsanız zaten emeğinizin karşılığını alırsınız, içiniz ferah olsun.

Biraz kaygı iyidir ve kaçınılmazdır zaten. Sadece odaklanmanızı bozacak noktaya taşımayın yeter. Şimdiye kadar yüzlerce sınava girdiniz emin olun bu da geçip gidecek. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacak. Elinizden geleni kendinizce yaptınız sonuçta, sınavınıza girin ve odaklanın. Bol şans..

Umarım her şey istediğiniz gibi en hayırlı şekilde sonuçlanır. Stres yapmayın. Çalışmışsanız zaten emeğinizin karşılığını alırsınız, içiniz ferah olsun.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Vakit yaklaştıkça geriliyorum işte napayım, teşekkür ederim moral verdiniz :)

Biraz kaygı iyidir ve kaçınılmazdır zaten. Sadece odaklanmanızı bozacak noktaya taşımayın yeter. Şimdiye kadar binlerce sınava girdiniz emin olun bu da geçip gidecek. Yarın bu saatlerde her şey bitmiş olacak. Elinizden geleni kendinizce yaptınız sonuçta, sınavınıza girin ve odaklanın. Bol şans..
Çok teşekkür ederim hocam çok zorlamam dedi ben de elimden geleni yapacağım, inşallah iyi geçer :) Katılıyorum size, biraz kaygı odaklanmayı ve başarmayı sağlıyor :)

Herkesin derdi eş, sevgili, nişanlı, kayınvalide, kayınpeder vs olmak zorunda mı? Bu nasıl bir düşüncedir ki “cılkı çıktı” diye betimliyorsunuz? Şu an yaşadığım paniği ve benim için ne kadar büyük bir durum olduğunu bilmiyorsunuz haybeden yorum yapıyorsunuz. Üç beş beğeni için yaptığınız çıkıntılığı kendinize saklayın. Yorumunuza katılıyorum buranın cılkı çıktı, önceden burda derdi olan insanlara herkes yardımcı olurdu şimdiki yorumlara bak bir de...
Hı hı biz dua edince yüz alacaksınız

Allah yardımcınız olsun. Hayırlı kapılar açsın sınavınız istediğinizden de iyi geçsin inşallahhh

Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah güzel geçecek moralim yükseldi valla sağolun :)

Back
X