• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları dualarınıza ihtiyacım var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
bebeğim cuma günü bi aksilik çıkmazsa inmemiş testis ve boynundan ameliyat olacak.dua larınıza çok ihtiyacım var ve bi anne olarak çok üzülüyorum.:43:

bebeğim cuma günü bi aksilik çıkmazsa inmemiş testis ve boynundan ameliyat olacak.dua larınıza çok ihtiyacım var ve bi anne olarak çok üzülüyorum.:43:

Allah hayırlı şifalar versin ...
inşallah sorunsuz ve çok kolay atlatırsınız ...

canım çok üzüldüm cuma günü mübarek gün Allah'ın izniyle sorunsuz bir ameliyat geçirip en kısa sürede iyileşir inşallah
dualarım seninle,hayırlı haberini yaz buraya sevgiler..

canım çok üzüldüm cuma günü mübarek gün Allah'ın izniyle sorunsuz bir ameliyat geçirip en kısa sürede iyileşir inşallah
dualarım seninle,hayırlı haberini yaz buraya sevgiler..

hayır olmadı cnm.19 eylüle gün aldık.ameliyat olacak die çok üzülüyodum.bebeğimin belinde hafif bi sorun vardı yine başka bi doktora götürdüm.bana hidroselafi hastlağı olabiliceğini söledi dünyam başıma yıkıldı sanki.yani beyinle ilgili bir durum.1 gün boyunca ağladım.allahım bütün annelerin evlatlarını onlara bağışlasın.böle bi acı olamaz.ve kimseye evlat acısı göstermesin.beyninin tomografisini çektirdik hiç bişey cıkmadı herşey normal artık bu doktorları anlamıyorum hepsi kuyuya bi taş atıyor.ilk doğduğundada down sendromlu dediler bebeğime kromozom analizi yaptırdık yine bişey cıkmadı.artık açıkcası her doktora inanmıyor ve güvenmiyorum.hepinize teşekkürler.

öncelikle çok geçmiş olsun canım ve gözün aydın,tomografisiinin iyi çıkmasına sevindim,dediğin gibi birinin deiğini diğerininki tutmuyor,çok çok güvenilire doktor bulmak zor ama bu işte iyi olan birini araştırmak gerek sanırım,en ufacık şeyde insanı paniklettirmelerine ben de çok kızıyorum

öncelikle çok geçmiş olsun canım ve gözün aydın,tomografisiinin iyi çıkmasına sevindim,dediğin gibi birinin deiğini diğerininki tutmuyor,çok çok güvenilire doktor bulmak zor ama bu işte iyi olan birini araştırmak gerek sanırım,en ufacık şeyde insanı paniklettirmelerine ben de çok kızıyorum

çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Back