bastan hatalı sizsiniz bana kalırsa ilişkiyi bu hale getirende sizsiniz cektirmişsiniz o insana oda en sonunda basmıs gitmiş haklı aradıgında barısmadınız hayatınıza biri girdi diye hani desemki adamda bu kıza cok cektirmiş korkuyor barısmaktan oylede degilmiş o da haklı tabiki size karsı tavır almıs geri dondugunde seviyorsanız eger kabul ederdiniz ama etmeyip baskasıyla devam etmişsiniz o adam kotu cıkınca eski aşk yeniden canlanmıs sonrasında yine kabul etmemişsiniz ben anlamadımki sizide adam evlenme arefesine gelmiş hala goruusp ama evlen he evleniceksin diyorsunuz ama gelcek sarılcam ona falan sizin ne yapmaya calıstıgınızı anlamadım madem seviyorsanız ben seni seviyorum sende seviyorsan birlikte olalım diyceksiniz pembe diziye cevirmişsiniz olayı hem karsı tarafın nişanlısına acıdım asıl ben ya
Olumlu cevaplara eyvallah, olumsuzlara eyvah eyvahhh!.. O zaman konu açmasaydın veya yazdıklarının sonunda 'Not: olumsuz şeyleri kabul etmiyorum' deseydin.. Yorumumu da iyice anlamamışsınız demek, bende iyi bilirim o acıyı, zamanında bende yemeden içmeden kesildim, haplarla ayakta durdum, empati kurmadan konuşmam hiçbir zaman..Yolunuz açık olsun ne diyeyim
ne olacaksa yüzyüze görüştükten sonra olacak cesaret bulursam onu da derim, onun bana olan tutumuna da bağlı adama telefonda onu bırak benimle ol diyemem. ama siz zaten anlamadığınızı söylemişsiniz o yüzden hakveriyorum bu yoruma.
Bak yine yanlış anladınyok ben senin ne demek istediğini anladım önceki yorumunda da ama sen beni anlayamamışsın ki 2.yorumunda daha sert girmişsin. yazımın sonunu okudun mu bilmem ama bana şımarık demene rağmen sana teşekkür ettim yorumun için. madem sen de acı cekmişsin, acı cektiğin dönemleri hatırla, haplarda ayakta durduğun dönemleri hatırla, eli omzundaymış gibi destek olanların yorumları mı hoşuna giderdi yoksa seni taşlayıp suclu görenlerin mi? ama bunun cevabını kendine ver olur mu. ben zaten yaptığım hataların farkındayım ki okuyanların da farkında olmasını sağlıyor bu. inşAllah acın dinmiştir, konu her ne ise şimdi mutlusundur. kimseyle tartışmak istemiyorum
ha bıde hızımı alamadım bol bol sarılın adama emı hasret gıderın cok acıklı bı sahne yazık uzuldum adınıza........
Bak yine yanlış anladınBen senin şimdiki yaptıklarına şımarıklık demedim ki, sen başka biriylesin, mutlusun, aklına bile gelmiyomuş, yaşadıklarınızın hatrına sert çıkmayabilirdin sana geri döndüğü zamanlarda, ona şımarıklık derim ben.. Taşlamak?.. Ben seni taşlamadım ki, sadece fikrimi beyan ettim.. Kafan karışık olduğu için yanlış anlıyosun sanırım.. Tartışmak için de yazmadım fikirlerimi Birbirinizden gerçekten vazgeçmiyeceğinizi de düşünüyosan nişanlısından ayrılıp sana dönsün sevdiceğin, kıza yazık olcak ama evlendikten sonra daha da kötü oluR.. Neyse Canım hayırlısı olur umarım hakkında
sen hızını alamadıkca yazıp yazıp rahatla diye açtım bu konuyu ben zaten, ara ara gel dök içini olur mu özletme. arkadaş nasıl duygusuzluktur bu? görmezden geleyim sinirlenmiyeyim diyorum, baskasının konusunda konu sahibine böyle seyler yazanları görünce deliriyorum hadi bu benim konum eleştiriye açık olayım diyorum ama eleştiri var eleştiri var. ama ''tuhafına gitmiş'' ya sen buna aşk deme, sevgi deme zaten ben memnun olurum. sen deme.
çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. ama düğüne 1 ay kala nikahtan dönmesi çok zor gibi geliyor bana, kıza da acıyo 2. evliliği olacak bi de kızın, 2.kez yüzüstü kalıcak diye üzülüyo.. gercekten çok zor, o benden daha zor durumda su an
amin inşAllah çok teşekkür ederim tekrar. hani demişsin ya olumlu yorumlara eyvallah olumsuızlara eyvah eyvah. e öyle olacak tabi, ben şu an hassasım, mutsuzum, dipte hissediyorum insan iki iyi dilek duymak icin buraya döküyo derdini, ya da olumsuzsa da ''bak arkadaşım sen öyle yapmıssın ama bence öyle değil şöyle'' gibi yol gösteren yorumlar bekliyor insan. eleştiriyse de ben zaten kendim eleştirdim kendimi önce kendim dedim kendime senden önce şımarık diye. olumsuz seyleri kabul etmiyor değilim ama işte neyse sen anladın beni. hepimizin hakkınd hayırlısı neyse o olsun, çok sağol.
ben mı duygusuzum sız mi?
yazdıklarınızdan tek anladıgım bencıl bır ınsan oldugunuz.. kendı hırslarınız şımarıklıgınız yuzunden karsıda hiçbir şeyden habersız masum bır kızın duygularıyla oynuyorsunuz,sen ve erkek arkadasın... eskı sewgılıniz baskasıyla olunca kıymete binmiş alımıştınız pohpohlanmaaya cunku demı bırden siniriniz bozuldu ve karsıdak gunahsız bır hemcınsınızi dusunmeden ataga gectıniz ve onunla son kez gorusup sarılmak ıstıyorsunuz?? adamın zaten nıyet bellı bu saatten snra anca oyuncak olursunuz ..cunku adam ne yapsın artık sızı her fırsatta ıstememişsiniz yenı bırını bulunca ama yenı bırı ıstedıgınız gb olmayınca tekrar aramıssınız...(çok duygusalsınız ya) kusura bakmayın ama sıze saygı duymuyorum ve benı duygusuzlukla ıtham edıyorsunuz ama esas duygusuz ve bencıl sizsiniz...dunya sızın etrafınızda dönmuyor ıyı ınsan olmak demek kendınden baska herkesı ve onların duygularını dusunmek demektır
hani derler ya; ''kavuşamazsan aşk olur, kavuşursan aşk ölür'' diye
sizinkide öyle olmuş.. eğer tekrar birlikte olursanız emin ol o zaman hayatın boyunca pişman olacaksın...çünkü olmuyorsa olmuyordur... şimdi diyelim yine birlikte olacaksınız, bir zaman sonra o soğuduğun adam sevmediğini düşündüğün adam yine karşında olacak ,,yanında nişanlandığı kızın vebaliyle birlikte...
sevmiyorsun diyemem sevmişsin sen bu adamı ama istediğinde unutabilecek güçtesin.. sadece sen bunu yapmak istemiyorsun.. belki birazda hepimizde var olan başkasıyla olmasını kabullenememe duygusu var.. hepimiz böyleyiz.. ama benim şahsi fikrim yoluna devam et.. bir ilişki 2. kez yaşandığında tat vermiyor inan bana..