benim de bi tarafım git tut elinden bırakma, o kızın 2 senesi varsa senin 7senen var diyorum, kızın bu 2. evliliği olacakmış ve yaş olarak da büyük eski sevgilimden. annesi de çok istekli değilmiş hala beni soruyormuş, kız su an ona son şansı olarak bakıyor belki o yüzden bırakmak istemiyor, ülkemiz şartları malum dul olunca erkekler evliliğe kolay kolay sıcak bakmıyor, belki benim gibi sevgisinden değil bi yuva olsun diye onun yanında bilemiyorum, güahını almak da istemem yine. diğer tarafım işte bu günahını almak istemeyen tarafım maalesef, çekil aradan diyo. öyle zor ki, ama soylediklerinize kesinlikle katılıyorum evlilik sadece aşk değil gercekten seveceksin her haliyle. biz aylarca aynı evde kaldık onunla üniversite dönemimizde inanır mısınız arkadaşlarımızla bile görüşmüyoduk bazen günlerce, birbirimizin en iyi arkadaşıydık cünkü her seyimizi beraber yapıyoduk. ondan sonra aşık da oldum ama hem aşk, hem sevgi, hem arkadaşlığı bulduğun kişiyle gecer bi ömür. çok teşekkür ederim cevabınız için.
Öncelikle sormak istediğim ; arkadaşınızın sizi tanıştırdığı çocukla siz hiç yüz yüze gelmeden 3 ay boyunca sanal ortamdan mı flört ettiniz ? cümlelerinizde bu çocuğun her kötü gününüzde yanınızda olduğunu , ama ilk buluşmayı 3 ay sonra Bursa'ya geldiğinde yaptığınızdan bahsetmişsiniz . Bu kısmı çok anlayamadım . Şu an ki durumu yorumlayacak olursam eğer ;
Bu durumu kadere bağlamamanızı tavsiye ederim . Çünkü bunun kaderle bir alakası yok . Eski sevgilinde sen de her boş kaldığınızda birbirinizi aramışsınız . İknizinde ortak noktası , yalnızlık korkusu . Sen de o da hayatlarınıza mutlu olabileceğiniz birilerini almış olsaydınız , ikinizde birbirinizi aramayacaktınız . Nitekim de yazdıklarınız bu düşüncemi doğruluyor . Çünkü siz bu çocuktan ayrıldıktan sonra başkasını tanımış , hatta bir süre sonra aşık olmuşsunuz bu çocuğu gözünüz bile görmemiş . Ama tanıştığınız çocuğun defolu olduğunu öğrendiğiniz gibi tüm hayalleriniz yıkılmış , bir süre acı çekmiş , sonra o bunalımda tekrar eskiye ihtiyaç duymussunuz . Eğer tanıştığınız insan sizin tabirinizle defolu çıkmasaydı asla şuan bahsettiğiniz çocuğu anmayacaktınız bile . Siz duygusal olarak boşlukta kaldığınız için şuan bu çocuğa ihityaç duymuşsunuz . Eski sevgilinizde de aynı tutum mevcut . O da mutlu olacağı kadını bulmuş olsaydı eğer sizin adınızı bile anmayacaktı .
Yalnız şunu altını çizmek isterim ki ; bazı erkekler mutlu olacağı kadını bulsalar bile , sırf aç gözlülüklerinden hala eskiyi yoklama , macera arama derdinde olurlar . Senin sevgilinde şuan bunu yapıyor . Erkekler unutmadığı birinin üzerine başkalarıyla sevgili olabilirler , ancak asla evlenmezler ! bunu unutmayın . Sevgiliniz evlilik kararı alabildiyse eğer , sizi çoktan unuttuğunun işaretidir bu . Sadece beyfendi macera arıyor o kadar .
Son cümleleriniz de demişsiniz ki ; "Çocuğun kafasını karıştırdığımı düşünüp belki de bana kızacaksınız" demissiniz . Hayır size kızmıyorum ama samimi itiraf da bulunacak olursam eğer , size hem üzüldüm hem acıdım . Çünkü eski sevgilinizin macera arayışını kader olarak yorumlayışınıza gerçekten üzüldüm . Size kızamayız , çünkü siz değil o sizin aklınızı karıştırıyor . Çünkü sevgiliniz o kızla zaten evlenecek , olan size olacak , siz kalacaksınız ortada . Belki de özür dileyerek söylüyorum , ama yasak ilişki olarak devam eedeceksiniz . Burada böyle konu çok gördük . Adam hem başkasıyla evleniyor , hem de eski sevgilisiyle unutamadım, zorla evlendirildim ayaklarıyla ilişkisine devam ediyor . Sevgilinizin tutumunda bunu sezdim ben . Umarım bu kader diye adlandırdığınız yanlış durumdan hemen döner , gururunuzu ayaklar altına almasına izin vermez , kendinizi kullandırtmazsınız .
Çocuk seni çok sevmiş, çok mücadele etmiş.. 2 sene de demek?.. Tersleyip, yüz vermemene rağmenYazık çocuğa üzüldüm gerçekten.. Sen ilişkimiz şımarıklarım yüzünden bitmiş dedin ya, ilişkin bitmiş ama şımarık davranışların bitmemiş.. Gerçekten sevseydin ona dönüp devam ederdin.. İlişkin onun yüzünden bitseydi tamam kırılmışsın deyip anlardım ama o da senin yüzünden bitmiş.. Birlikte olduğu kıza yazık değil mi?.. Kızı resmen aldatmış oluyo, bide buluşmaya gidicem diyosun. Düşündün mü hiç o buluşmadan sonra çocuk ne hale giricek diye?.. Yazık gerçekten
iyi düşün pişman olacağın bir karar verme sakın. o evlenirse eğer pişmanlıktan kendi kendini bitirebilirsin. insallah en dogru kararı verirsin. bir de ben belki yanlıs dusunuyorumdur ama insanın once kendi mutluluğunu düşünmesi gerektiğini savunurum. biraz bencilce ama hayat böyle sonucta. kimse seni düşünmez kolay kolay. o kızı cok kafana takma bence. onu da kendisini sevmeyen bir kişi ile olan evlilklten kurtarmıs olursun. evlilik ancak sevdiğin ve sevildiğin zaman güzeldir. etrafımızda bir sürü örnek var sonuçta...
bide tam aksini düşünürsek içinizde ukde olarak kalmayın
evlilik ciddi ayrılması zor helede çocuk olursa ozaman çok geç kalmış olursunuz işte.
şuan durum müsait iken iyi düşünün.
Üşenmeyip bende okudum bazı yerleri atlamadım inşallah.Sen bu kişiyi sevmişsin ama zamanla araya anlatmadığın birşeyler girmiş gibi şuanda kaybetme korkusuyla sevdiğini zannedebilirsin eğer nişanlı olmasaydıda onunla birlikte olmak istermiydin yada sadece alıştığın için mi sevdiğini düşünüyorsun.
benim içim siz birbiriniz olmadan yapamazsınız diyor.Bir yandanda başkalarıyla olmuşken birbirinizi bu kadar yıpratmışken evlilik yaparsanız zorluk çekersiniz diyor.emin ol başkalarıyla evlenirseniz içinizde bi ukte kalır.Ama evlendiğinizdede bazı proplemler yaşayacağınız kanısındayım .Allah yardımcınız olsun.
kusura bakmada ben ortada ne dua edilcek durum gördum nede buyuk aşk. ikinizde bırbırınızı çok sevseydınız başklarıyla olmazdınız nokta. "sevdiğim erkek kadınlar hakkında tecrube kazansın döndun bana ıstedım" demişsin. seven kadın bunu ıster mıgözünden kıskanır gözünden
ayrıca 1 ay sonra düğünü olan bır ınsan hala senı arıyorsa karaktersızın önde gidenidir
ikinizde başkalarıyla denemişsiniz olmamış sonra gene bırbırınıze kalmış hissetmışsınız kendınızı. buda alışkanlık .sevgi aşk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?