-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.901
cok gecmis olsun canm ins onemli bisey cikmaz tatlim. anneminde oyleydi hatta yogun bakimda kaldi 1 gece boş yere. sonra orta kulaktan kaynakliymiş birazda psikolojikmiş. beyinden degildir merak etme insallah.Kızlar simdi toparlıyorum listeyi kusura bakmayın... Bırkac gundur dogru düzgün giremiyorum maalesef biraz saglık problemleri yasıyorumbir süredir asırı bas ağrısı bas dönmesi mide bulantısı kulak ağrısı yasıyordum son zamanlarda da gaipten kokular almaya basladım.. Nörolojiye gttim bir teşhis yok o yuzden tomografi cekecekler beyinde bir sey olabileceginden suphelendi doktor valla korktum ne yalan söyleyeyim.. Cok basım agrıdıgı ıcın bilgisayarla ipadle cok ugrasamıyorum o yuzden gece girip bakıyorum bir tek kızlar gündüzleri listeyi düzenlediği icin M mlkem e de cok cok cok tesekkur ederim
Kızlar simdi toparlıyorum listeyi kusura bakmayın... Bırkac gundur dogru düzgün giremiyorum maalesef biraz saglık problemleri yasıyorumbir süredir asırı bas ağrısı bas dönmesi mide bulantısı kulak ağrısı yasıyordum son zamanlarda da gaipten kokular almaya basladım.. Nörolojiye gttim bir teşhis yok o yuzden tomografi cekecekler beyinde bir sey olabileceginden suphelendi doktor valla korktum ne yalan söyleyeyim.. Cok basım agrıdıgı ıcın bilgisayarla ipadle cok ugrasamıyorum o yuzden gece girip bakıyorum bir tek kızlar gündüzleri listeyi düzenlediği icin M mlkem e de cok cok cok tesekkur ederim
Zeynep kardesime 1000 adet okudum12 bin ihlas okuyoruz
Sıra:ZEYNEP0682 arkadasımızda
Duam:
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.200
3.redvelvetcake ........
4.mirac75 ................1.000
5.ZEYNEP0682 ........
6.suleeeem ..............
7.damla_22 ............
8.tubatesbih ............1.000
9. C caresizkiz .............
10.Nara87 ...............
Okunan: 4.200
Kalan: 7.800
Ben de yazmıstım canım ama ses yoknara arkadaşımıza özelden mesaj yazdım... haber bekliyorum... bugün zeynep arkadaşımıza geçiyoruz... allah kabul etsin...
Allah razı olsun canım... Bakalım ne çıkacak bu aralar bıraz gergınım dogru soyluyorsun ondan dolayı olabılırcanım buryı düşünme ben hallederim... çok evham yapma kendine bu tür rahatsızlıklar evham kaynaklı olabiliyor... kalp krizi bulgularıyla gelen sonrasında sadece psikolojik olduğu tespit edilen vakalar biliyorum...
ortakulak kristali ilede ilgili olabilir... korkulcak bişi yok... dualarımız seninle
Aa ondan da olabılır ben onceden de orta kulak iltihabı gecırmıstım hattacok gecmis olsun canm ins onemli bisey cikmaz tatlim. anneminde oyleydi hatta yogun bakimda kaldi 1 gece boş yere. sonra orta kulaktan kaynakliymiş birazda psikolojikmiş. beyinden degildir merak etme insallah.
Sag ol canım Allah razı olsun cok tesekkurler aminGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin canm
Allah razı olsun canım cok tesekkur ederimCanım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Ancak bu sırada benim yerim 3. değil. Tubatesbihten sonra benim sıram. Beni oraya alırmısın. aksi takdirde çok huzursuz olacağım...
Mlkem arkadasımıza duzeltmiş canım sorun kalmadıCanım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Ancak bu sırada benim yerim 3. değil. Tubatesbihten sonra benim sıram. Beni oraya alırmısın. aksi takdirde çok huzursuz olacağım...
Ben de yazmıstım canım ama ses yok
Aa tamam canım ben de cevap gelmeyınce sandım kı çıktıulaştı canım bana... okumuş bende ekledim...
sıra bana gelmiş okuyan herkesten allah razı olsun benım duam saglıklı hayılırlı huzur içinde büyütecem evlatlar istiyorum anne olmak istiyorum12 bin ihlas okuyoruz
Sıra:ZEYNEP0682 arkadasımızda
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................1.200
3.redvelvetcake ........1.300
4.mirac75 ................1.000
5.ZEYNEP0682 ........
6.suleeeem ..............
7.damla_22 ............
8.tubatesbih ............1.000
9. C caresizkiz .............1.000
10.Nara87 ...............