- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.861
ben bişey merak ettim bildirim gelmedi bu listeye simdi baktım giremedim fazla simdi gardell arkasımıza okuduk bittimi yoksa onu atladıkmı anlayamadım senin içinde 500 alıyorum cnm yetiştirebilirsen üzerine eklerim daha yazarım buraya12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: M mlkem arkadasımızda
Duam: Allahım gönlümden gecen dualarımı kabul etSımdıkı erkek arkadasımla hayırlısıysa eger devam edelım ınsallah guzel bır gelecegımız olur, üzülmek ıstemıyorum artık, eskı sevgılımı cok ozluyorum cunku. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı oldugunu da hakkımda hayırlı eyle. Bır de yuksek lisans ıcın ıstedıgım unıversıte olsun ıstıyorum. Anneme de yenı araba alalım ıstıyorum:)
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................
3.gadriell .................
4.redvelvetcake ........
5.mirac75 ................1.000
6.ZEYNEP0682 ........
7.suleeeem ..............
8.damla_22 ..............
9.tubatesbih .............
10.Nil_86 ..................
11. C caresizkiz ............1.000
Okunan: 3.000
Kalan: 9.000
Kızlar kalan 1000i de ben alıyorum yarın bana gecıyoruz
Canım haber alamadık o yüzden bekletıyoruzben bişey merak ettim bildirim gelmedi bu listeye simdi baktım giremedim fazla simdi gardell arkasımıza okuduk bittimi yoksa onu atladıkmı anlayamadım senin içinde 500 alıyorum cnm yetiştirebilirsen üzerine eklerim daha yazarım buraya
Allah razı olsun canım...teşekkür ederim... allah razı osun
Duama katkısı olanlar hakkınızı helal edin... nefesinize sağlık... allah kabul etsin, hepinizin gönlüne göre versin...
Canım okumayan bır arkadas var onun yerıne alalım senı ıstersen olur mu?kizlar ben de katila bilirmiyim? yoksa yeni listeni mi beklemeliyim?
Redvelvetcake icin 1000 ihlas okudum.. Allah kabul etsin canımsın ...
ben bişey merak ettim bildirim gelmedi bu listeye simdi baktım giremedim fazla simdi gardell arkasımıza okuduk bittimi yoksa onu atladıkmı anlayamadım senin içinde 500 alıyorum cnm yetiştirebilirsen üzerine eklerim daha yazarım buraya
teşekkür ederim... allah razı osun
Duama katkısı olanlar hakkınızı helal edin... nefesinize sağlık... allah kabul etsin, hepinizin gönlüne göre versin...
1000 daha okurumKızlar daha okuyabılecek olan var mı, okuyacak varsa onu da ekleyeyım kalan hepsını ben tamamlayacağım cunku yarın yenı kısıye gececegız
Tamam canım Allah razı olsun sag ol1000 daha okurum
Redvelvetcake yanlis anlasilmasin ama Nara 87 arkadas yeni geldi sen beni hep en sona atmissin?12 bin ihlas okuyoruz
Sıra:redvelvetcake arkadasımızda
Duam: Allahım gönlümden gecen dualarımı kabul etSımdıkı erkek arkadasımla hayırlısıysa eger devam edelım ınsallah guzel bır gelecegımız olur, üzülmek ıstemıyorum artık, eskı sevgılımı cok ozluyorum cunku. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı oldugunu da hakkımda hayırlı eyle. Bır de yuksek lisans ıcın ıstedıgım unıversıte olsun ıstıyorum. Anneme de yenı araba alalım ıstıyorum:)
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................2.000
3.gadriell .................
4.redvelvetcake ........
5.mirac75 ................1.000
6.ZEYNEP0682 ........ 500
7.suleeeem ..............
8.damla_22 ..............2.200
9.tubatesbih ..............1.000
10.Nil_86 ................
11. C caresizkiz ............1.000
Okunan: 8.700
Kalan: 3.300
Canım onu nil arkadasın yerıne aldık senın sıran degısmedı. Ama degıstırırım yerinizi problem olursaRedvelvetcake yanlis anlasilmasin ama Nara 87 arkadas yeni geldi sen beni hep en sona atmissin?
Ama neticede yeni geldi, benden sonra olması gerekir canım ...Canım onu nil arkadasın yerıne aldık senın sıran degısmedı. Ama degıstırırım yerinizi problem olursa
Sakin yanlis anlamayin sira konusunda soylediklerimi....baska birine okurken zaten kendine okumus kadar 2 kat sevabi var....Melekler baskasina dua okudugun icin Rabbimize senin icin ayri dua ediyorlar...o yuzden kim gec gelmis kim en sonda sakin bunlara takilmayin...kendi sirami verebilirim...beni en sona yazabilirsiniz....Canım onu nil arkadasın yerıne aldık senın sıran degısmedı. Ama degıstırırım yerinizi problem olursa
Dediklerinizi yanlış anlamadım, ama sanırım siz beni yanlış anlamışsınızki burada bu açıklamayı yapmışsınız. Ben olması gerekeni söyledim, zaten herkese okuduğumuz için elbette onun sevabını Rabbim veriyor bu çok ayrı bir konu, benim bahsettiğim ise farklı bir konu. sizin sıranızı istemiyorum. Olması gerekeni söyledim en tabi olarak ...Sakin yanlis anlamayin sira konusunda soylediklerimi....baska birine okurken zaten kendine okumus kadar 2 kat sevabi var....Melekler baskasina dua okudugun icin Rabbimize senin icin ayri dua ediyorlar...o yuzden kim gec gelmis kim en sonda sakin bunlara takilmayin...kendi sirami verebilirim...beni en sona yazabilirsiniz....