Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

gadriell arkadasımız listeden çıktı galiba mesajını alıntılayarak yazdım ona ama cevap gelmedi M mlkem arkadasımızın duası bitince gadriell arkadasımıza gececektik ama en azından o gelene kadar atlayalım geldigi zaman okuruz eger devam edebilecekse.

Canim bir sure çok giremeye bilirim ama tüm listeye 1000 er tane okuyorum bu tur bitince alintilarsin ben bakacagim ama gözümden kacmasin diye

Son düzenleme:
12 bin ihlas okuyoruz

Sıra: M mlkem arkadasımızda
Duam: Allahım gönlümden gecen dualarımı kabul etSımdıkı erkek arkadasımla hayırlısıysa eger devam edelım ınsallah guzel bır gelecegımız olur, üzülmek ıstemıyorum artık, eskı sevgılımı cok ozluyorum cunku. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı oldugunu da hakkımda hayırlı eyle. Bır de yuksek lisans ıcın ıstedıgım unıversıte olsun ıstıyorum. Anneme de yenı araba alalım ıstıyorum:)

Listemiz

1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................
3. gadriell .................
4. redvelvetcake ........
5. mirac75 ................
6. ZEYNEP0682 ........
7. suleeeem ..............
8. damla_22 ..............
9. tubatesbih .............
10. Nil_86 ..................
11. C caresizkiz ............

Okunan: 1.000
Kalan: 11.000

Son düzenleme:

herkese nasil uyarsa oyle yapalim ben simdiye kadar 2000 ihlas okudum

abdestsiz de okunabiliyomu?

500 alıyorum simdili eklerim sonra

Kızlar hasta olduğum için böyleykende okunmuyor malum melikem için anneanneme 200 okuttum

Kızlar yarın yeni tur başlıyor haberiniz olsun

Kizlar bende tum listeye 1000 er aldim...
Tekrar alinti yapip merak etmeyin bitmek uzere zaten insaallah...
Rabbim kabul etsin amin...

12 bin ihlas okuyoruz

Duam: Allahım gönlümden gecen dualarımı kabul etSımdıkı erkek arkadasımla hayırlısıysa eger devam edelım ınsallah guzel bır gelecegımız olur, üzülmek ıstemıyorum artık, eskı sevgılımı cok ozluyorum cunku. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı oldugunu da hakkımda hayırlı eyle. Bır de yuksek lisans ıcın ıstedıgım unıversıte olsun ıstıyorum. Anneme de yenı araba alalım ıstıyorum:)

Listemiz

5. mirac75 ................1.000
6. ZEYNEP0682 ........
11. C caresizkiz ............

Okunan: 2.000
Kalan: 10.000

Redvelvetcake icin 1000 ihlas okudum.. Allah kabul etsin canımsın ...

12 bin ihlas okuyoruz

Listemiz

5. mirac75 ................1.000
6. ZEYNEP0682 ........
11. C caresizkiz ............1.000

Okunan: 3.000
Kalan: 9.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…