- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.841
Canım kusura bakma listemiz kapalı simdilik..kac tane okumak lazim? ben de okumak isterdim
Canim bir sure çok giremeye bilirim ama tüm listeye 1000 er tane okuyorum bu tur bitince alintilarsin ben bakacagim ama gözümden kacmasin diye
Tamam canım ben yazacagım senınkılerı:)Canim bir sure çok giremeye bilirim ama tüm listeye 1000 er tane okuyorum bu tur bitince alintilarsin ben bakacagim ama gözümden kacmasin diye
Çok tesekkur ederim canim benimTamam canım ben yazacagım senınkılerı:)
kızlar son karar ne ...
bakın sıktım kendimi okuyorum ama sayı değişiyor...
çıkan oluyor...
3 kişi bitti bugün basar gdierim iki kişi daha biter ama gün gectikçe dökülecek mi katılanlar...
olmadı yeni kişi alalım ...
herkese nasil uyarsa oyle yapalim ben simdiye kadar 2000 ihlas okudum
abdestsiz de okunabiliyomu?
500 alıyorum simdili eklerim sonra
Kızlar hasta olduğum için böyleykende okunmuyor malum melikem için anneanneme 200 okuttum
Redvelvetcake icin 1000 ihlas okudum.. Allah kabul etsin canımsın ...12 bin ihlas okuyoruz
Sıra: M mlkem arkadasımızda
Duam: Allahım gönlümden gecen dualarımı kabul etSımdıkı erkek arkadasımla hayırlısıysa eger devam edelım ınsallah guzel bır gelecegımız olur, üzülmek ıstemıyorum artık, eskı sevgılımı cok ozluyorum cunku. Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümün razı oldugunu da hakkımda hayırlı eyle. Bır de yuksek lisans ıcın ıstedıgım unıversıte olsun ıstıyorum. Anneme de yenı araba alalım ıstıyorum:)
Listemiz
1. A ay__060 ................1.000
2. M mlkem ..................
3.gadriell .................
4.redvelvetcake ........
5.mirac75 ................1.000
6.ZEYNEP0682 ........
7.suleeeem ..............
8.damla_22 ..............
9.tubatesbih .............
10.Nil_86 ..................
11. C caresizkiz ............
Okunan: 2.000
Kalan: 10.000
Kizlar bende tum listeye 1000 er aldim...
Tekrar alinti yapip merak etmeyin bitmek uzere zaten insaallah...
Rabbim kabul etsin amin...
Redvelvetcake icin 1000 ihlas okudum.. Allah kabul etsin canımsın ...