- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.521
Caresizkiz ark icin okudum...
Rabbim kabul etsin amin...
Rabbim kabul etsin amin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım duanı da yaz ıstersen sıra sendeşimdi okuyorum bilginize,Allah hayırlarla kabul etsin
Sanada canım az önce gelin arabası geçti ağladım hüngür hüngür ....Herkese ıyı haftasonları
Kıyamam canım ya ağlama ne olur, eger eskı nısanlınla evlenssydın o arabada sen olabılırdın o an cok mutlu olabılırdın ama kendın dedın hayırlı kısı o degildi diye daha sonradan pisman olmak daha kötu...Sanada canım az önce gelin arabası geçti ağladım hüngür hüngür ....
(( Canım benim bir bilsen ne haldeyim. Neşem kalmadı. En kötüsü öyle bir btirdiki kalbimi kıra kıra. Merhametsizce. Annesi doldurmuş belli. Bana bir yemek ısmarlamayı enayilik olarak görüyordu. Ama ben ona herşeyiyle alışmıştım. Onunla uzlaşabilirdim. Ama o hiç yanaşmadı. Ben gerçekten çok pişman olsun istiyorum. Senin kalbin ne der redvelcake Sence pişman olurmu beni istermi yineKıyamam canım ya ağlama ne olur, eger eskı nısanlınla evlenssydın o arabada sen olabılırdın o an cok mutlu olabılırdın ama kendın dedın hayırlı kısı o degildi diye daha sonradan pisman olmak daha kötu...
Ciddi misin? Sebep ne canım üzüldüm yaBenim salağı terk ettim sonunda dayanamayıp ama cok da uzuluyorum
Çok sevindim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah...
Rabnim hepinizden razi olsun...
Mübarek dualarinizi eksik etmesin...
Amin...