- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.481
ay 060 için okudum cnm
bide yakında hastanalacam ben kumbarayı kendimizmi tutuyoz burayamı yazacaz fazladan okuduklarımızı
saol canım bende okuyorum bende öle yapayım o zamanben hepsinden 50 şer okudum başlamadan dünde hasta oldum şimdi 7 şer hergün içinden alıp arkadaşımıza niyetlencemböle daha kolay ... bir fikir olsun sana
Evet canım kendın tutuyorsun kumbarayı hastalanmadan once okuyup kumbara yapsan super olur:)bide yakında hastanalacam ben kumbarayı kendimizmi tutuyoz burayamı yazacaz fazladan okuduklarımızı
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?Evet canım ben lısteyı yayınlayacağım aksam tam sırasıyla. Yarın cuma aksamı oluyor hem mubarek gunde başlarız . Sen nasıl oldun canım
Kuzum lıste karışık kura cektım:)kızlar okudum,Allah kabul etsin yalnız listeyi anlayamadım. nasıl biz başında oluyoruz?yani 3. sırada
Iyi olmaya calışıyorum canım ne yapayım bu halımıze de şükurÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Canım okudun mutmm cnm
o da güzelmiş biz son geldik önlere geldik iyi mi :) neyse ki herkese eşit okunuyorKuzum lıste karışık kura cektım:)
Şans olmus canım:) aynen sıra fark etmıyor herkese esıt sayıda okunuyoro da güzelmiş biz son geldik önlere geldik iyi mi :) neyse ki herkese eşit okunuyor