- 17 Aralık 2007
- 2.834
- 1.895
- 56
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.441
bende katılmak isterim kabul ederseniz fakat regli dönemindeyim okuyabiliyormuyuz yoksa yeni listenizde katılırım
Tamam canım yarın başlıyoruz haberin olsun sayfayı takibe alırsan sevinirim böylece sürekli iletişimde kalmıs oluruzbende katılmak isterim
Tamam canım helal olsun:))YENI LISTEDE YOKUM CANIM .
HAKKINIZI HELAL EDIN HATIMLERIM VAR YETISTIREMIYORUM.
RABBIM HEPINIZIN GONLUNDEN GECENI HAYIRLISIYLA VERSIN INSALLAH...
Beni de katın diye rica etmiştimDamla arkadasımızın da duası bitti bu arada
Tez zamanda hayırlı kısmet için hayırlı bir yuva kurmam için dua rica ediyorumBeni de katın diye rica etmiştimYeni listenizde yokum lütfen beni de katın
Tamam canım daha başlamadık zaten alıyorum senı de:)Beni de katın diye rica etmiştimYeni listenizde yokum lütfen beni de katın
Bitti canım Allah kabul etsıncnm benm duam bitti mi.
Evet canım bir gun. Yarın başlayalım dıye dusundum ama katılmak ısteyenler oldu persembe başlarız doye dusunuyorum ınsallahCanim ne kadar surede okuyoruz 1 gunde mi yarin mi basliyoruz
Canım benim çok çok saol, şimdi nasıl okuyoruz? Ben listede 10. sıradayım, ne yapmam gerek?Tamam canım daha başlamadık zaten alıyorum senı de:)
Benim duam yine ayni kuzucumYeni Listemiz
1. A ay__060 ...............
2.redvelvetcake .......
3. M mlkem ..................
4. @suleeeem .............
5.mirac75 ...............
6.damla_22 ............
7.tubatesbih ............
8.gadriell ...............
9.ZEYNEP0682 ......
10. C caresizkiz ............
Okunacak dua:
7 x (ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun + ihlas) + 3 ismi azam
Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."