Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Ay__060 ark gonlundeki icin okudum...
Yarin drum var kizlar bugunden okudum...
Rabbim hayirli saglikli evlat versin...
Amin...

Kızlar her gun bır kısıye okuyacağız haftasonu göremeyenler listeyı takıp edıp lıstedekı sıradakı kısılere okumaya devam edebilirler

Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)

Sıra: A ay__060 :nazar:
Duası: ailesinin rızasını alarak sevdiği insanla evlenmek ve tayininin istediği yere çıkması

1. A ay__060 ...............
2. C caresizkiz .............
3. melisamelisss melisamelisss .......
4. redvelvetcake redvelvetcake .......
5. damla_22 damla_22 ............
6. M mlkem ...........

7. mirac75 mirac75 ................
8. @suleeeem .............
9. tubatesbih tubatesbih .................
10. gadriell gadriell ...............
11. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ......

Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

Canım benim çok çok saol, şimdi nasıl okuyoruz? Ben listede 10. sıradayım, ne yapmam gerek?

Canım sımdı düzen su, her gun bir arkadasımıza okuyoruz yarın ay__60 arkadasımıza okuyacagız, yarın aksama onun duası tamamlanacak ertesi gün de ikinci sıradaki arkadasa yani sana gececegız. Her gun sırası gelen kisinin niyetine 7ser tane ayetel kürsi fatiha ihlas nas felak kafirun okuyacagız bir de uc tane ismi azam. Her tur mutlaka ismi azam okuyoruz konumuzun bu cunku. Simdilik bu kadar. Herkes sırası gelince de duasını söylüyor.

Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)

Duası: ailesinin rızasını alarak sevdiği insanla evlenmek ve tayininin istediği yere çıkması

5. damla_22 damla_22 ............okundu
6. M mlkem ...........

7. mirac75 mirac75 ................okundu
9. tubatesbih tubatesbih .................
10. gadriell gadriell ...............

Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

6. tubatesbih tubatesbih ...........

8. suleeeem suleeeem .............
9. M mlkem .................okundu
10. gadriell gadriell ...............okundu

Ismi azam

Canım sımdı düzen su, her gun bir arkadasımıza okuyoruz yarın ay__60 arkadasımıza okuyacagız, yarın aksama onun duası tamamlanacak ertesi gün de ikinci sıradaki arkadasa yani sana gececegız. Her gun sırası gelen kisinin niyetine 7ser tane ayetel kürsi fatiha ihlas nas felak kafirun okuyacagız bir de uc tane ismi azam. Her tur mutlaka ismi azam okuyoruz konumuzun bu cunku. Simdilik bu kadar. Herkes sırası gelince de duasını söylüyor.

Canım benim Allah senden razı olsun böylesine güzel bir süreci başlattığın için. Ben yakın zamanda nişanlımdan ayrıldım. Duam şu ki; beni terkeden nişanlım ve ailesi pişman olsunlar, ama o kişiyle artık olmaz. Hakkımda hayırlı olan kişi en kısa zamanda karşıma çıksın ve ben en kısa zamnda hayırlı bir evlilik yaparak hayırlı bir yuva kurayım. Bu arada A ay__060 ............... isimli arkadaşımıza okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin kardeşimizin. Senden de tekrar tekrar Allah razı olsun redvelvetcake.

Canım benim Allah senden razı olsun böylesine güzel bir süreci başlattığın için. Ben yakın zamanda nişanlımdan ayrıldım. Duam şu ki; beni terkeden nişanlım ve ailesi pişman olsunlar, ama o kişiyle artık olmaz. Hakkımda hayırlı olan kişi en kısa zamanda karşıma çıksın ve ben en kısa zamnda hayırlı bir evlilik yaparak hayırlı bir yuva kurayım. Bu arada A ay__060 ............... isimli arkadaşımıza okudum ve dua ettim. Rabbim gönlünün muradını versin kardeşimizin. Senden de tekrar tekrar Allah razı olsun redvelvetcake.
Canım ya ben tesekkur ederim sizlere burada benımle bırlıkte dua okuduğunuz ıcın. Gercekten. Insallah dualarımız kabul olur sen de hayırlı kısı karsına cıkar ve mutlu yuvanı kurarsın. Ben de aynı durumdayım senınle, nısanlı degıldım ama erkek arkadasımdan ayrıldım bır bucuk senedır bırlıkteydık, adama ne olduysa tanıyamadım öyle kötu davranıyordu kı bana. Dayanamadım ben de. Cok uzuluyorum ama hayırlısı o degilmis onu anladım... Benım de tek ıstedıgım bıraz pısman olup vıcdan azabı çekmesi, bana dönsün istemıyorum ama bunca zamanın hatrına bir özür beklıyorum... Allah hepınızden razı olsun kızlar tekrardan

2. C caresizkiz .............okundu
6. M mlkem ...........

9. tubatesbih tubatesbih .................okundu
10. gadriell gadriell ...............okundu

Ismi azam

X