- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Buradayım canım kusura bakmayın dun arkadasım fenalastı bütün gece onunlaydım hastanede sonra dıger arkadasımla bıze getirdik falan bugun de ancak kendıne geldi ailem de burada degildi bugun geldiler cok yoğundum ancak sımdı oturabıldımredvelvetcake nerde kızlar acaba merak ettim
Canım geçtik onun da duasına evet, okuduysan ısaretleyeyım koymus sagllsun arkadaslar yenı lısteyı ben cok yogundum ıkı gündür sımdı gırebıldım kusura bakmayınkızlar masculin arkadaşa okudunuz mu ben duasını göremedim daha okumadım, kimseden ses çıkmamış
Aman canım daha kötü bişey olmasında.Buradayım canım kusura bakmayın dun arkadasım fenalastı bütün gece onunlaydım hastanede sonra dıger arkadasımla bıze getirdik falan bugun de ancak kendıne geldi ailem de burada degildi bugun geldiler cok yoğundum ancak sımdı oturabıldım
Canım katılmıyor galıba bayagıdır gırmıyor ben ona yazdım da cevap da gelmedı. Yenı lıste yaparken eklemeyecegım ısmını sımdılık dönünce yazarAman canım daha kötü bişey olmasında.
Merak ettim iyi şükür bişey yokmuş.
Bu arada benim dua bitmedi sanırım.
Camenta artık dualara katılmıyor mu
Sag ol canım .arkadasımın aılesı de burada degıl o yüzden bıraz panık olduk başımızda kımse olmayınca. Eczane de bulamadık falan ama neyse kı cok şükur sımdı bır sorun yokAman canım daha kötü bişey olmasında.
Merak ettim iyi şükür bişey yokmuş.
Bu arada benim dua bitmedi sanırım.
Camenta artık dualara katılmıyor mu
Yarın yapacağız ınsallah canım. Aklımdasın seni ekleyeceğim senı de merak etme:) masculin arkadasın duası bıtsın yapacagım lısteYeni liste ne zaman yapılacak ya da yapıldıysa kaçırdım mı acaba?
Baya kişinin duası eksik kaldı sanırım.Canım katılmıyor galıba bayagıdır gırmıyor ben ona yazdım da cevap da gelmedı. Yenı lıste yaparken eklemeyecegım ısmını sımdılık dönünce yazar
Ben adet oldum canımCanlarım masculının duası bıtınce bir tur hepımıze 100 ismi azam okuyalım mı yoksa dırekt ınsırah suresı okumaya mı gecelım?
Yok canım bılmıyorum ben der kendisinden her alamadım bayagıdırBaya kişinin duası eksik kaldı sanırım.
O girmediği için.
Onun için sordum
Neden dua almadığını biliyorsun sandım
Aa oldun muBen adet oldum canım
Dua yı daha önceden bilseydim
Adetten önce okurdum biraz iyi olurdu