Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Kızlar su an bırkac kısı regl oldugu ıcın dıger duaya gecınce sıkıntı olabılır. Ne okuyabılırız bır tavsıyesı olan var mı?

Aa oldun mu ben de oldum canım ya. Adet olunca okuyabılecegimiz bır sey okuyalım aslında ıyı olur
Evet oldum bugün
Yine olmadı bu ay
Moralim çok bozuk
İnşallah bu ay nakil sınavını kazanır eşim
Geçeriz merkeze hayırlısı ile.
Yoksa ben iyice kafayı yiyecem bu köyde.
Ağlamaktan bi hal oldum

Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”

Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”

Hz.Peygamber Aleyhisselam,Hz.Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:

“Ya Ali ! her ne zaman bir darlğa ve sıkıntıya düşersen,bir bela ve musibete uğrarsan şöyle dua et.”

“Bismillahirrahmanirrahıym.Vela havle vela kuvvete İlla billahil aliyyil’Azıym.”

Yani “Ya Ali Böyle dua edersen sıkıntılı anlarında bu dıayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defederibunlardan seni kurtarır.” buyurmuştur.

Bu dua (99) derde devadır.Bunlardan en küçüğü kalpteki sıkıntıdır.

Mesela gönül sıkıntısını hiç bir maddi ilaç gidermez; O zaman bunun ilacı duadır.

Her kim günde 100 defa okursa fakirlik ve yoksulluk yüzü görmez.Kazancında bereket,rızkında bolluk olur.

Yatarken söylemelerinde dünya belaları ve musibetleri kendisinden uzaklaşır.

Sabahleyin söylemelerinde Cenab-ı Hakkın gazabından emin olurlar.Cenab-ı hakkın rızasına ermeye namzed ve hak kazanırlar.

Bu kısacık hayat kurtaran manevi reçeteyi uygulamak için tembellik yapmayalım.

Evet oldum bugün
Yine olmadı bu ay
Moralim çok bozuk
İnşallah bu ay nakil sınavını kazanır eşim
Geçeriz merkeze hayırlısı ile.
Yoksa ben iyice kafayı yiyecem bu köyde.
Ağlamaktan bi hal oldum
Ayy canım ınsallah ya esın sınavı kazansın barı en azından senın ıcın de cok ıyı olur hem belkı de sımdı önce sınavı kazanır esın sonra da sen hamıle kalırsın cunku hamıle olsan su an taşınmak da zor olur senın ıcın. Sen sabret az kaldı ben dua edıyorum senın ıcın olacak ınsallah bak önce merkeze nakil sonra bebek:) kaç tane tefriciye kaldı canım ben de alacaktım düşersin sayıdan hem dua etmış olurum sızın ıcın

Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz

“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
SIRA "MASCULIN(AYSE) ARKADASIMIZDA

1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam //
5. redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //
6. nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam //
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //
9. damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10. Turta Yagmuru ......100 + 1 ismi azam
11. suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. ya se min .............100+ 1 Ismi Azam //
13. @masculin...............100 + 3 Ismi azam //

DILEGIM;;;HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLADIM OLSUN ISTIYORUM INSALLAH...
BIRDE 5 YILDIR GORMEDIGIM AILEME HAYIRLISIYLA KAVUSMAK ISTIYORUM INSALLAH...

İnşallah canım inan herkesin duasına talibim.
Tanıdıklarından bile dua iste hatta.
İnşallah dediğin gibi olur. Hayırlısı ile bi merkeze gecelim. Biraz stresim azalır belki canım.
Canım 100 tane okurmusun zaten bitmek üzere.
Allah razı olsun.
Eşimin adı Alim onun adına bağışlarsın.
Çok teşekkür ederim canım.

Tamam canım baslıyorum sımdı aksama bıter zaten. Allah gönlünüzden gecen ne varsa versın. Bence dediğim gibi olur merkeze gecınce rahatlarsın zaten belkı su an stresten olmuyor bebek de, orada kafan boşalır hem daha rahat edınce bır bakmıssın hamılesın:)

Kızlar aksama yenı dua ıcın lıste yapacagım. Durum su kı, bır oncekı tur bıtınce yunusun duasını okuduktan sonra butun lısteye ismi azam okuyalım demıstık ama su an regl olan benım bıldıgım uc kısı var. Volhat tüp bebek tedavısı gördüğü ıcın lısteden ayrıldı, camenta da gırmıyor, nısa da okuyamıyor e uc kısı de regl olunca sadece bırkac kısının ustune kalacak o da olmaZ. İnşirah suresını okuruz dıye düşünmüştük ama o da su an aynı sekle tabı. Listede sarkma oldu kusura bakmayın, ben haftasonu gıremeyınce toparlanamadım bır turlu. Aksama ınsallah yenı lısteyı yayınlayacağım, gırmek ısteyen bır arkadas da vardı. Yarın sabah yenı duamıza baslarız.

Sağol canım Allah razı olsun
Evet burda yalnızlıktan stresten olmuyor sanırım.
İnşallah gideriz burdan bu ay dediğin gibi olur canım inşallahhh

ismi azam listesine katılmak isterım...

Ben katılmak istiyordum hatırlatayım kendimi =)

canım ben okudum, yeni listede ne okunacak

bu hafta sınav haftam sınav yap oku notları gir çok yoğun olacağım katılamayacağım gibi

Masculin icin okudum, Bende reglim oyuzden ismi azam okuyamiyorum, problemli benimki baslayinca hemen bitmiyor moralim bozuk kusura bakmayin, dunde giremedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…