- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Evet oldum bugünAa oldun muben de oldum canım ya. Adet olunca okuyabılecegimiz bır sey okuyalım aslında ıyı olur
Ayy canım ınsallah ya esın sınavı kazansın barı en azından senın ıcın de cok ıyı olur hem belkı de sımdı önce sınavı kazanır esın sonra da sen hamıle kalırsın cunku hamıle olsan su an taşınmak da zor olur senın ıcın. Sen sabret az kaldı ben dua edıyorum senın ıcınEvet oldum bugün
Yine olmadı bu ay
Moralim çok bozuk
İnşallah bu ay nakil sınavını kazanır eşim
Geçeriz merkeze hayırlısı ile.
Yoksa ben iyice kafayı yiyecem bu köyde.
Ağlamaktan bi hal oldum
Bence olur ben Sureklı okurum zaten agzımdadır hep:) cok ıyı olur bence.Yukardaki dua olurmu kızlar.
Hem çok kısa zaten
Tamam canım onu okuyalım inşallahBence olur ben Sureklı okurum zaten agzımdadır hep:) cok ıyı olur bence.
İnşallah canım inan herkesin duasına talibim.Ayy canım ınsallah ya esın sınavı kazansın barı en azından senın ıcın de cok ıyı olur hem belkı de sımdı önce sınavı kazanır esın sonra da sen hamıle kalırsın cunku hamıle olsan su an taşınmak da zor olur senın ıcın. Sen sabret az kaldı ben dua edıyorum senın ıcınolacak ınsallah bak önce merkeze nakil sonra bebek:) kaç tane tefriciye kaldı canım ben de alacaktım düşersin sayıdan hem dua etmış olurum sızın ıcın
Tamam canım baslıyorum sımdı aksama bıter zaten. Allah gönlünüzden gecen ne varsa versın. Bence dediğim gibi olur merkeze gecınce rahatlarsın zaten belkı su an stresten olmuyor bebek de, orada kafan boşalır hem daha rahat edınce bır bakmıssın hamılesın:)İnşallah canım inan herkesin duasına talibim.
Tanıdıklarından bile dua iste hatta.
İnşallah dediğin gibi olur. Hayırlısı ile bi merkeze gecelim. Biraz stresim azalır belki canım.
Canım 100 tane okurmusun zaten bitmek üzere.
Allah razı olsun.
Eşimin adı Alim onun adına bağışlarsın.
Çok teşekkür ederim canım.
Sağol canım Allah razı olsunTamam canım baslıyorum sımdı aksama bıter zaten. Allah gönlünüzden gecen ne varsa versın. Bence dediğim gibi olur merkeze gecınce rahatlarsın zaten belkı su an stresten olmuyor bebek de, orada kafan boşalır hem daha rahat edınce bır bakmıssın hamılesın:)
ismi azam listesine katılmak isterım...Kızlar aksama yenı dua ıcın lıste yapacagım. Durum su kı, bır oncekı tur bıtınce yunusun duasını okuduktan sonra butun lısteye ismi azam okuyalım demıstık ama su an regl olan benım bıldıgım uc kısı var. Volhat tüp bebek tedavısı gördüğü ıcın lısteden ayrıldı, camenta da gırmıyor, nısa da okuyamıyor e uc kısı de regl olunca sadece bırkac kısının ustune kalacak o da olmaZ. İnşirah suresını okuruz dıye düşünmüştük ama o da su an aynı sekle tabı. Listede sarkma oldu kusura bakmayın, ben haftasonu gıremeyınce toparlanamadım bır turlu. Aksama ınsallah yenı lısteyı yayınlayacağım, gırmek ısteyen bır arkadas da vardı. Yarın sabah yenı duamıza baslarız.
Ben katılmak istiyordum hatırlatayım kendimi =)Kızlar aksama yenı dua ıcın lıste yapacagım. Durum su kı, bır oncekı tur bıtınce yunusun duasını okuduktan sonra butun lısteye ismi azam okuyalım demıstık ama su an regl olan benım bıldıgım uc kısı var. Volhat tüp bebek tedavısı gördüğü ıcın lısteden ayrıldı, camenta da gırmıyor, nısa da okuyamıyor e uc kısı de regl olunca sadece bırkac kısının ustune kalacak o da olmaZ. İnşirah suresını okuruz dıye düşünmüştük ama o da su an aynı sekle tabı. Listede sarkma oldu kusura bakmayın, ben haftasonu gıremeyınce toparlanamadım bır turlu. Aksama ınsallah yenı lısteyı yayınlayacağım, gırmek ısteyen bır arkadas da vardı. Yarın sabah yenı duamıza baslarız.