- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Canım ben aksam yazacagım sana. Alırım ama mutlaka. Hasta olacagım cunku o zaman da okurum hemKızlar eşim için salat-ı tefriciye dağıtıyorum.
Nisan'ın ilk haftası nakil sınavı var.
Merkezde 4 cami boşmuş.
Hayırlısı ile onlardan birine atanmak istiyoruz.
Allah rızası için okurmusunuz.
Kaç tane alırsanız söyleyin ben toplamdan düşeyim.
Kalan; 2.700
Canım listemiz yarın bitiyor sen takipte kal yeni listeyi pazar yapacagı mMerhaba bende dua grubuna dahil olmak istiyorum. Yeni kişi alıyorsanız katılabilir miyim?
Hafta sonu takip edemeyebilirim beni not alabilir misin? katılmayı istiyorum kesinlikle=)Canım listemiz yarın bitiyor sen takipte kal yeni listeyi pazar yapacagı m
Tamam canım Allah razı olsunCanım ben aksam yazacagım sana. Alırım ama mutlaka. Hasta olacagım cunku o zaman da okurum hem
Ben okurum canımArkadaslar ben yasemine ismi azam okuyamadim
Sagol canimBen okurum canım
Canim salavati tefriciyenin yakin bitirme vakti var mi yoksa bende alayim şimdilik 100 alayimBen okurum canım
Canım sanırım 1 hafta içinde herkes aldığını okur.Canim salavati tefriciyenin yakin bitirme vakti var mi yoksa bende alayim şimdilik 100 alayim
Tamam canım yenı lıste oluşturunca senı de alacagım. Duzenlı takıp edıp bıldırım yaparsan super olur :)Hafta sonu takip edemeyebilirim beni not alabilir misin? katılmayı istiyorum kesinlikle=)
Canım okudun mukızlar ben okuyacağım duamı birazdan bana da okundu yazın yeni arkadaşa geçilsin
Canım sen devam edecek mısın yenı lısteye bayagıdır gırmıyorsun bir sorun yoktur ınsallahben okudum arkadaşlar