- 13 Şubat 2012
- 460
- 373
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
ay ne çabuk liste bitmiş dün başlamıştık dahaKızlar ne durumdasınız? Okudunuz mu riseboz icin:)
Tamam canım bugun mlkeme geçtik haberın olsun:)ay ne çabuk liste bitmiş dün başlamıştık dahaşimdi geldim eve okuyacağım inşallah
Âmin canım ınsallah.. Cok tesekkurler Allah razı olsun. Insallah sen de burada hamileyim diye müjde verirsin canım Rabbim nasip eder sana dua ediyorumNe güzel canım ya.
Rabbim dualarımıza icabet etti demek.
Ben de inanıyorum inşallahhh dualarınızla gelecek mucizem. Rabbim herkesin gönlüne göre evlatlar nasip etsin ins
Mlkem için okudum canım
İnşallah canım inşallahhh.Âmin canım ınsallah.. Cok tesekkurler Allah razı olsun. Insallah sen de burada hamileyim diye müjde verirsin canım Rabbim nasip eder sana dua ediyorum
İnşallah canım inşallahhh.
İnanıyorum benim mucizem duayla gelecek
Bi sorunda bulamıyor doktorlar. Demek biraz daha zamanı var.
Rabbim dua bekliyor.
Allah razı olsun kardeşim
Dualarını eksik etme.
Bende okudum. Cenabı Hak M mlkem kardeşimizin gönlünden geçeni hayırlısı ile kabul etsin.Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıraredvelvetcake arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam //
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4.mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam
6.nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 3 Ismi Azam
9.damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10.Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11.suleeeem ................100 + 1 Ismi azam
12.ya se min ...........100 + 1 Ismi azam //
13. @masculin...............100 + 1 Ismi azam
Sağ ol canım. Belli bir sayı ya da gün var mı?Cnm Ya Hafiz Ya Kaviyy zikrini cekebilirsin...
Esmalari cok seviyorum...
Rabbim guzel isimleriyle bizi feyizlendirsin insaallah...
Şimdiden güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. İthal arabanın markası ne, Volkswagen grubundan mı?Aa bu arada sizinle bir sey paylaşmak istiyorum. Cuma günü benim dua sıramdı ve sizlerden özel olarak babamın bir para beklediğini ve bir an önce alması gerektiğini su an cok ihtiyacı oldugunu söylemiştim bir an önce hesaba yatsın da çekebilsin diye. Bu söylediğim para şirketin kar payı, yönetimde paylasılıyor... O an benim icin de cok gerekliydi cunku kredi kartımı yatıracaktım bir deneyse, paranın bankada beklediği üc gün aslında bankayla pazarlık yapılmıs, simdi o beklenilen uc gun bize ekstra 25 bin lira olarak döndü..:))))) ben de her gece dua ettim Alahım ne olur yarın alsın babam dıye, uc gun boyle devam etti, uc gun beklettiler, gittikçe umudum azalıyordu amaaa... Allah ne büyük iste o beklediğimiz uc gun bize ekstra olarak döndü. Simdi o ek paydan da babam, anneme bana ve kardeşime beşer bin lira verdi:)) sag olun kızlar dualarınız sayesinde... Ve benim alacagım arabadan su an gümrükte bir tane vardı, para gelince teminat yatacaktı, henüz para gelmemesine rağmen şirket teminat vermenize gerek yok biz sizin adınıza opsiyonlattık dedi:))) yani ben arabayı baskası kapacak dıye gerilirken zaten daha benim haberim yokken bile araba benim adıma ayrılmıs:))) simdi de paranın kalanını almayı bekliyoruz insallah bugun verirler bakalım.. Allah razı olsun kızlar hepınızden
super anneler 2011 topiğini biraz oku istersen. Tabi ilk çocuğun olacağı için cinsiyet düşünmüyorsundur. Bir çok kişi eşine kendisine uyguladığı takviyelerden ve taktiklerden bahsettiler, ve devam ediyor bilgi paylaşımı. Eşine mesela keçiboynuzu kürü yapabilirsin ya da çeşitli vitamin ilaçları alabilir. Bir çok kişi uğraşlarının ve çeşitli yöntemlerinin sonucunda DUA'dan daha etkili bir yöntem olmadığını anlıyor. Belki yapılan diğer tedbirlerde dua yerine geçer diye uygulanıyor.İnşallah canım inşallahhh.
İnanıyorum benim mucizem duayla gelecek
Bi sorunda bulamıyor doktorlar. Demek biraz daha zamanı var.
Rabbim dua bekliyor.
Allah razı olsun kardeşim
Dualarını eksik etme.
Ayyy inşallah haftaya pazartesi adet günüm 1 hafta var yani.Demek ki zamanı varmıs canım aynen Allah'a şükur bir sorun da yok. Zaten dayanamadığın noktaya gelince duanın gerçekleşmesine cok az kalmıştır diyorlar. Cok az kaldı canım sana da. Senin duan da cuma olacak canım benım de gecen cumaydı bak kabul oldu ınsallah seninki de olur tevafuk oldu:)
Canım sürekli kür uyguluyorum zaten Rabbim birini belki vesile kılar diyorumsuper anneler 2011 topiğini biraz oku istersen. Tabi ilk çocuğun olacağı için cinsiyet düşünmüyorsundur. Bir çok kişi eşine kendisine uyguladığı takviyelerden ve taktiklerden bahsettiler, ve devam ediyor bilgi paylaşımı. Eşine mesela keçiboynuzu kürü yapabilirsin ya da çeşitli vitamin ilaçları alabilir. Bir çok kişi uğraşlarının ve çeşitli yöntemlerinin sonucunda DUA'dan daha etkili bir yöntem olmadığını anlıyor. Belki yapılan diğer tedbirlerde dua yerine geçer diye uygulanıyor.
BMW canım, 3.28 M. M paket spor paket oluyor. Hem de kırmızı olacak :) hic aklımda yoktu kırmızı ama gümrükteki tek M arac buydu ben de o zaman kırmızı olsun dedim. Inanır mısın cocuğum gibi benim icin o araba su an, ve Türkiye'de cok az var bu donanımda bır arac... Her şeyiyle cok uğraştım cunku, arabanın fıyatının dörtte bırı kadar ekstra donanımı var. O kadar heyecanlıyım ki :) sayılı arabalardan biri olacak :) evladım o benim :)Şimdiden güle güle, kazasız belasız kullan inşallah. İthal arabanın markası ne, Volkswagen grubundan mı?
Ayy cok şanslısın canım şansına oncesine denk gelmis hem de cuma. Liste bitimi haftasonuna denk geliyor ben cumadan yazayım haftasonu istersen senin icin 313 ayetel kürsi okuyalım.Ayyy inşallah haftaya pazartesi adet günüm 1 hafta var yani.
Bende diyecektim adetimden önce sıra gelirmi acaba diyecektim.
Adetten önce dualarınızı alayım.
Hamişlerde var onlarında Duası kabul olur diye duydum inşallah
Tamam canım olur inşallahAyy cok şanslısın canım şansına oncesine denk gelmis hem de cuma. Liste bitimi haftasonuna denk geliyor ben cumadan yazayım haftasonu istersen senin icin 313 ayetel kürsi okuyalım.
Tamam canım super. O zaman haftasonu volhat sana ve masculine 313 ayetel kürsi okuyacagız. Ben cuma gunünden herkese yazarım burada haftasonu giremeyenler oluyor cunku onların da haberi olur hemTamam canım olur inşallah
Allah razı olsun hepinizden
Bebek isteyen 3 kişiyiz galiba volhat ben ve masculin üçümüze okuyalım inşallahhh.
Hemen herkes düzenli okurda bana sıra gelir inşallah adetten önce