Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

BMW canım, 3.28 M. M paket spor paket oluyor. Hem de kırmızı olacak :) hic aklımda yoktu kırmızı ama gümrükteki tek M arac buydu ben de o zaman kırmızı olsun dedim. Inanır mısın cocuğum gibi benim icin o araba su an, ve Türkiye'de cok az var bu donanımda bır arac... Her şeyiyle cok uğraştım cunku, arabanın fıyatının dörtte bırı kadar ekstra donanımı var. O kadar heyecanlıyım ki :) sayılı arabalardan biri olacak :) evladım o benim :)
Hayirli olsun araban canim, kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan. Bence oyle deme, hasta ve cocugu olmama riski olan yanliz biri olarak soyluyorumda, haytta hicbisey icin oyle br benzetme yapma. :KK43:
Beni yanlis anlama sakin, Bazen hic farkinda olmadan soylediklerimizle sinaniyoruz galiba bu hayatta, oyuzden dedim.

KIZLAR BEN RISE ARKADAS ICIN OKUDUM.
DUN MISAFIRIM VARDI FAZLA BURALARA TAKILAMADIM.
ELTIMLER BENDEYDILER.SIMDI DIGER KISIYE OKUYORUM.
RABBIM HEPINIZIN GONLUNDEKINI HAYIRLISIYLA NASIP ETSIN INSALLAH.

Ayy cok şanslısın canım şansına oncesine denk gelmis hem de cuma. Liste bitimi haftasonuna denk geliyor ben cumadan yazayım haftasonu istersen senin icin 313 ayetel kürsi okuyalım.
CNM LISTEDE ISIM VE DILEKLERI NEDEN YAZMIYORSUNUZ????
ONA GORE OKURUZ BENCE.SIMDI SIRADAKI ARKADASIN ADI MELIKEMI??

Tamam canım super. O zaman haftasonu volhat sana ve masculine 313 ayetel kürsi okuyacagız. Ben cuma gunünden herkese yazarım burada haftasonu giremeyenler oluyor cunku onların da haberi olur hem
SAGOLUN INSALLAH OKURUZ BENDE VARIM.
ISMIMIDE YAZARSIN CNM ISMIM AYSE
DILEGIDE YASMININ DEDIGI GIBI HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLAT.
BIRDE TABIKI 5 YILDIR GORMEDIGIM AILEME KAVUSMAK INSALLAH..

Hayirli olsun araban canim, kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan. Bence oyle deme, hasta ve cocugu olmama riski olan yanliz biri olarak soyluyorumda, haytta hicbisey icin oyle br benzetme yapma. :KK43:
Beni yanlis anlama sakin, Bazen hic farkinda olmadan soylediklerimizle sinaniyoruz galiba bu hayatta, oyuzden dedim.
Yok canım niye yanlıs anlayayım olur mu hic öyle sey, tesekkur ederim canım benim :KK68: dogru söyledin ama ben hep o benim cocuğum yemem icmem onu besler benzin alırım kendim kuaföre gitmem onu götürürüm falan diyorum. Iste benimki de heyecandan ama haklısın sonra kırk kere söyleyince gercek oluyor dikkatli olmak lazım :KK43:

Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz:nazar:

Sıra redvelvetcake redvelvetcake arkadasımızda:cool:

“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"

1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam //
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam
5. redvelvetcake redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //
6. nisa1234 nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam //

8. M mlkem ...................100 + 3 Ismi Azam
9. damla_22 damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10. Turta Yagmuru Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11. suleeeem suleeeem ................100 + 1 Ismi azam
12. ya se min ya se min ...........100 + 1 Ismi azam //
13. GURBET KUSU GURBET KUSU ...............100 + 1 Ismi azam //

hafta sonu iyi degildim, hayatimda hicbirsey guzel gitmiyor, cevremdeki insanlarin ne kadar samimiyetsiz olduklari hergun gozume batiyor. Cok skildim.
Sidi okuycam riseboz ve mlkem icin. Allah kabul etsin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu konuda hatta bugun bdvde bir konu actım benim samimiyetsiz kız grubu hakkında. O kadar kırıldım ki yaptıklarına simdi de hicbir sey olmamıs gibi buluşalım yemek yiyelim diyorlar. Kimseyi görmek istemiyorum gercekten birkac gercek dostum dışında..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu konuda hatta bugun bdvde bir konu actım benim samimiyetsiz kız grubu hakkında. O kadar kırıldım ki yaptıklarına simdi de hicbir sey olmamıs gibi buluşalım yemek yiyelim diyorlar. Kimseyi görmek istemiyorum gercekten birkac gercek dostum dışında..
Allah yardimcimiz olsun insallah canim, rabbim dogru insanlarla karsilastirsin bizi insallah

Kızlar ben aksam listedeki herkesin mesajından alıntı yapıp genel bır sey yazacagım herkes görsün istiyorum, 1. Dualar bir günde bitecek sarkma olmayacak 2. Herkes duasından önce ismini ve duasını yazsın ki ona göre dua edelim 3. Haftasonu dualarımız bitince 313 tane ayetel kürsi okuyacagız bebek isteyen uc arkadasımız ıcın

Günleri hesapladık ondan dolayı sarkmaması cok onemli kızlar yetiştirmeye çalışalım olur mu

Kızlar ben aksam listedeki herkesin mesajından alıntı yapıp genel bır sey yazacagım herkes görsün istiyorum, 1. Dualar bir günde bitecek sarkma olmayacak 2. Herkes duasından önce ismini ve duasını yazsın ki ona göre dua edelim 3. Haftasonu dualarımız bitince 313 tane ayetel kürsi okuyacagız bebek isteyen uc arkadasımız ıcın

Günleri hesapladık ondan dolayı sarkmaması cok onemli kızlar yetiştirmeye çalışalım olur mu
canım şu an dua ettiğimiz arkadaşın duası yazıldımı ben göremedim de

bir de ben bu haftasonu hasta olacağım büyük ihtimal şimdiden okusam olur mu ayetel kürsileri nasıl yapalım

CNM SANIRIM DAMLADA BEBIS ISTIYORDU.
ONA DA OZELDEN ULASTA ONADA AYETEL KURSI OKUYALIM.
RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN INSALLAH.TOPIGIMIZ COK GUZEL MASALLAH...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X