Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

DİĞER İSM-İ AZAM DUALARI

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

İsmi Azam Duası Arapça Okunuşu

"Bismillahirrahmanirrahim"

"Allahümme inni es'elüke ya alimel hafiyye, ve ya men-is-semau bikudretihi mebniyye, ve ya men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve ya men-iş-şemsü vel-kameru binuri celalihi müşrika ve mudıyye ve ya mukbilen ala külli nefsin mü'minetin zekiyye ve ya müsekkine ra'b-el-haifine ve ehl-et-takıyye, ya men havaicul-halki indehü makdıyye, ya men neca Yusüfe min rıkk-il-ubudiyye, ya men leyse lehü bevvabün yunadi vela sahibun yağşa ve la vezirun yu'ti ve la gayruhu rabbün yud'a ve la yezdadu ala kesretil-havaici illa keremen ve cuden ve sallallahu ala Muhammedin ve alihi ve a'tini süali inneke ala külli şey'in kadir."

İsmi Azam Duasının Türkçe Anlamı

Hz. Muhammed (s.a.v)'den rivayet edilmiştir. Şöyle buyuruyor...

"Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak, Celil ve Cebbar olan O'dur. O'ndan başka ilah yoktur. Ancak bütün kullarının hallerine vakıf olan ve kusurlarını örtbas edendir. Allah'tan başka ilah yoktur. Gece ile gündüzü halk eden O'dur. Allah'tan başka ilah yoktur. Tektir, şeriki yoktur, tektir ve birdir. Biz O'na hamdü sena ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir, ortağı yoktur. Tek bir Allah'tır. Biz O'na ibadet ederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Ancak O vardır, tektir ve ortağı yoktur. Tek bir ilahtır. Bizler O'na şükrederiz. Allah'tan başka ilah yoktur. Allah tektir, ortağı yoktur, Muhammed O'nun Resuü'dür. Hay ve Kayyum O'dur. Allah'ın rahmeti mahlukatının en hayırlısı olan Muhammedin al ve ashabının ve hepsinin üzerine olsun. Şehadet ederim ki Sen hem Rabbimiz ve hem de Halikimizsin. Allah'ım, beni mağfiret eyle, ey Allah, ey Allah, ey Allah Rahmetinle beni yarlığa Zira, Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.
Canım islam alimleri ismi azam duasının hangisi olduğu hakkında ittifak edememişlerdir.
İnternettede dua kitaplarında da farklı farklı ismi azam duaları var.
Mesela yuşa aleyyiselamında okuduğu ismi azam duasıda var o bunlardan da çok çok kısa.
Benim okuduğum çok uzun olan ismi azam.
Tesbihi ismi azam duası yazıyor kitapta.
Benimki hepsini kaplıyormuş Galiba benim okuduğumun içinde ayetlerde var o yüzden abdestsiz okuyamıyorum
Ama sizin okuduğunuz abdestsiz okunabiliyormuş.
Yani herkesin okuduğu ismi azam duası geçerli canım.
İstediğini okuyabilirsin Allah kabul etsin

ya se min ya se min cnm bak YouTube da boyle kaside seklinde okunanlarda var cok guzel mevlid okunuyor gibi okuyorlar.
senin okuduguna yakinmi bunlar??? hangisini okuyalim yada dinlesek olurmu???

Canım islam alimleri ismi azam duasının hangisi olduğu hakkında ittifak edememişlerdir.
İnternettede dua kitaplarında da farklı farklı ismi azam duaları var.
Mesela yuşa aleyyiselamında okuduğu ismi azam duasıda var o bunlardan da çok çok kısa.
Benim okuduğum çok uzun olan ismi azam.
Tesbihi ismi azam duası yazıyor kitapta.
Benimki hepsini kaplıyormuş Galiba benim okuduğumun içinde ayetlerde var o yüzden abdestsiz okuyamıyorum
Ama sizin okuduğunuz abdestsiz okunabiliyormuş.
Yani herkesin okuduğu ismi azam duası geçerli canım.
İstediğini okuyabilirsin Allah kabul etsin
TMM CNM AYNI ANDA YAZMISIZ.YENI GORDUM YAZINI.HAKLISIN COGU YERDE ARASTIRDIM ISMI AZAM VE KENZUL ARS DUALARI HEP FARKLI FARKLI YAYINLANMIS.RABBIM KABUL ETSIN.SIZIN ISMINIZI ANIP DUADA BULUNUCAM BUDA YETERLI INSALLAH.

Arkadaslar ben hayirli es ve is icin dua istiyorum. Hastayim iki gunden beri moralim cok bozuk, evlenip cocugum olursa gecermis bu hastalik :KK43: 5 senedir cekiyorum.
Ben ismi azam okuyamiyorum, mlkem benim icin 1 tane okuyacakti. 2 tane kaliyor, onuda okumasam olur mu.( regl oldum okuyamiyorum)

Kızlar nisaya okudum Rabbim nisaya hayırlı eş versin ismi azamda okudum ilk sayfaya göre okudum yanlış mı okudum
YOK TATLIM YNLIS DEGIL TABIKI.BIR COK YERDE ISMI AZAM DUASI FARKLI SEKILDE YAZILMISTI SORDUM HERKES AYNISINIMI OKUYOR DIYE CNM.RABBIM NIYETIMIZI BILIYOR .KABUL EDER INSALLAH.

Arkadaslar ben hayirli es ve is icin dua istiyorum. Hastayim iki gunden beri moralim cok bozuk, evlenip cocugum olursa gecermis bu hastalik :KK43: 5 senedir cekiyorum.
Ben ismi azam okuyamiyorum, mlkem benim icin 1 tane okuyacakti. 2 tane kaliyor, onuda okumasam olur mu.( regl oldum okuyamiyorum)
Eksiğin varsa ben okurum canım

3 ismi azam okumam gerekiyormus canim, regl oldum okuyamiyorum. ! ini mlkem okuyacakti 2 tanesi kaldi ama sende uzununu okuyormussun, cok zamanini alir , kisasindan 2 tane okuyabilirmisin, seninde cok vaktini almak istemem canim
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah iyi haberlerini alcaz bir gün bende okurum canım okuyayım mı

NISA ARKADASIM ICIN OKUDUM KIZLAR.
RABBIM ONA HAYIRLI BIR ES VERSIN INSALLAH HAYIRLISIYLA SAGLIGINA KAVUSSUN .HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLARI OLSUN INSALLAH.

3 ismi azam okumam gerekiyormus canim, regl oldum okuyamiyorum. ! ini mlkem okuyacakti 2 tanesi kaldi ama sende uzununu okuyormussun, cok zamanini alir , kisasindan 2 tane okuyabilirmisin, seninde cok vaktini almak istemem canim
Tamam canım 2 tane kısadan okuyorum senin için şimdi
Okundu yazabilirsin kendini

Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz:nazar:

Sıra redvelvetcake redvelvetcake arkadasımızda:cool:

“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"

1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam //
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 mirac75 ..................100 + 3 Ismi azam //
5. redvelvetcake redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //

6. nisa1234 nisa1234 ................100 + 3 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //
9. damla_22 damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10. Turta Yagmuru Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11. suleeeem suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. ya se min ya se min ...........100 + 1 Ismi azam //
13. GURBET KUSU GURBET KUSU ...............100 + 1 Ismi azam //

Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz:nazar:

Sıra redvelvetcake redvelvetcake arkadasımızda:cool:

“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"

1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam //
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 mirac75 ..................100 + 3 Ismi azam //
5. redvelvetcake redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //

6. nisa1234 nisa1234 ................100 + 3 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //
9. damla_22 damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10. Turta Yagmuru Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11. suleeeem suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. ya se min ya se min ...........100 + 1 Ismi azam //
13. GURBET KUSU GURBET KUSU ...............100 + 1 Ismi azam //
Rabbim nisa1234 nisa1234 kardeşimizin, gönlünden geçenleri hayırlısı ile kabul etsin inşaAllah.
Canlar bır tek siz kaldınız:)
Bende okudum, kuzum. Dün haber veremedim.

X