- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Hosgeldın canımmmm:))))NE GUZEL KESKE BENIM ESIMDE BENIMLE BIRLIKTE OKUSA.RABBIM HUZURUNUZU BOZMASIN.
AY CNM ARKADASIM.LISTENIZE BENDE GELDIM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldın canımmmm:))))NE GUZEL KESKE BENIM ESIMDE BENIMLE BIRLIKTE OKUSA.RABBIM HUZURUNUZU BOZMASIN.
Canım bır tek sen kaldın:)Beni bana okudu sayin
Gece duasini yapip hacetini kilcam insaallah...
ALLAH razı olsun kizlar hakkinizi helal edin...
HOSBULDUM CNM ARKADASIM.Hosgeldın canımmmm:))))
Aaa tmmdir cnm bnm....Canım bır tek sen kaldın:)
Canım okuyabildin miKızlar ben okudum nete giremedim allah kabul etsin miraç
Hoşgeldin canımNE GUZEL KESKE BENIM ESIMDE BENIMLE BIRLIKTE OKUSA.RABBIM HUZURUNUZU BOZMASIN.
Canım ne kadar şanslısın. Allah bozmasın mutluluğunuzu masallah. Ben de erkek arkadasımdan ozenip namaza başlamıştım. Insallah bu Ramazan da ilk defa oruc tutacağım :)Hoşgeldin canım
Aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.
Eeeee eşim imam olunca daha çok yardımı dokunuyor dua da.
Ben ismi azamı çok okuyamıyorum yarım saatten fazla sürüyor ya. Yardım ediyo oda.. Volhat ada eşim okudu.
Mirac a ve ay_060 a ben okudum
AminnnnCanım ne kadar şanslısın. Allah bozmasın mutluluğunuzu masallah. Ben de erkek arkadasımdan ozenip namaza başlamıştım. Insallah bu Ramazan da ilk defa oruc tutacağım :)
Cnm ismi azam o kadar uzunmu?paylaşma imkanin varsa bizlerde ona gore doğru okuyalim.cevsen kitabindanmi okunuyor.ben buradaki ilk sayfaya bakarak okuyacaktim ama onda Rabbimin isimleri çok geçmiyor .sanirim bu gerçek olani değil.nette buna benzer çok yazi var.Hoşgeldin canım
Aminn Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.
Eeeee eşim imam olunca daha çok yardımı dokunuyor dua da.
Ben ismi azamı çok okuyamıyorum yarım saatten fazla sürüyor ya. Yardım ediyo oda.. Volhat ada eşim okudu.
Mirac a ve ay_060 a ben okudum
Evet canım uzun. Ben 35 dk da bitiriyorumCnm ismi azam o kadar uzunmu?paylaşma imkanin varsa bizlerde ona gore doğru okuyalim.cevsen kitabindanmi okunuyor.ben buradaki ilk sayfaya bakarak okuyacaktim ama onda Rabbimin isimleri çok geçmiyor .sanirim bu gerçek olani değil.nette buna benzer çok yazi var.
cnm bak bunlari buldum nette.ama senin dedigin kadar uzun degilki.Evet canım uzun. Ben 35 dk da bitiriyorum
Ben internetten değil
Evdeki dua kitabımdan okuyorum.
Kurandan ayetler var içinde ve Allah'ın isimleri var canım.
Namaz abdestsiz okunmaz ismi azam.
İçinde ayetler olduğu için.
Nasıl gönderebilirim ki acaba.
Tek tek yazmam imkansız zaten.
Bu telden yüklemede yapamıyorum