- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ben hayirli bir es ve is icin dua istiyorum canim, Allah razi olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hayirli bir es ve is icin dua istiyorum canim, Allah razi olsun :)
Okudum. Rahman ve Rahim olan Allah C.C. kabul etsin.Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıra bende yani redvelvetcake
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 ..................100 + 3 Ismi azam
5. redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam
6. nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam
9. damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam
10. Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11. suleeeem ................100 + 1 Ismi azam
12. ya se min ...........100 + 1 Ismi azam
Öncelikle benım ıcın dua eden bütün arkadaslarıma tesekkur edıyorum. Iyi ki varsınız kızlarAllah kuluna der kı sen ıste ben vereyım, Allahtan ısterken az ıstemeyın cunku verecegı hıcbır sey agır gelmez. Benım dileğim babamın sırketten alacağı var o paranın bır an önce hesaba gecmesı lazım bu hafta beklıyorduk ama hala gelmedı o kadar gereklı kı o para su an dua edın kızlar yarın gelsın o para coookkkk ıhtıyacımız var. Ikıncı olarak Allah'ın ıznıyle yeni araba alacagım ıslemler tamam gibi ınsallah bır aksilik olmadan arabama kavusurum. Arabam gelsın gelince de resmını koyacağım sızden hayır duası ısteyecegım:) son olarak Rabb'imden ıstedigim son bır haftadır aramızın kötü oldugu sevdicegimle aramızın duzelmesı. O kadar üzülüyorum ki onu da cok ozluyorum ama neden boyle oldu bılmıyorum. Dua edin kızlar bızı bırırımızin kaderıne yazan Allahım kalplerımızı tekrar bırlestırsın bırbırıne ısındırsın bızı hıc ayırmasın bırbırımıze hep askla bakalım. Bıtanem o benım. Ama uzmesın artık benı ne olur bıtsın bu kusluk goruselım buluşalım kavuşalım. Allah razı olsun kızlar size ne kadar tesekkur etsem az su an o kadarı icten yazdım kı bu satırları mübarek geceye denk geldı benım duam da ınsallah kabul olur dualarım, dualarımız. Âmin
Sağ olasın. Şu sıralar için en çok zihin açıklığı ve konsantrasyon olmaya ihtiyacım var.
Ben de kardeşime hayırlı bir eş arıyorum, memleketin İstanbul'muş. Yoksa, talip olurdukBen hayirli bir es ve is icin dua istiyorum canim, Allah razi olsun :)
Ismi azamdan muafim , Yunusun duasini okudum.
Arkadaslar bilgisi olan varsa diye sormak istiyorum, Bende kist var ilacla menapoza girdim evlenip cocuk yapana kadar boyle devam edecek, arada damla damla kanamam oluyor, boyle oldugunda dua okuyabilirmiyim, yoksa regl li mi sayilicam
sagol canim, okuyabilirsen cok iyi olur, okuyabilirmiyim okuyamazmiyim onuda ogrenemedim, riske atmakta istemiyorum
sagol canim, Allah razi olsunctesi senin için sana okucam pazarda senin için riseboz a okucam sen listede işaretlenmesini kontrol edersin...
eğer ptesi devam ederse ben pteside okurum... ptesi günü haberleşiriz duruma göre
Canım adetin az da olsa çokta olsa 15 günden fazla sürüyorsa.Ismi azamdan muafim , Yunusun duasini okudum.
Arkadaslar bilgisi olan varsa diye sormak istiyorum, Bende kist var ilacla menapoza girdim evlenip cocuk yapana kadar boyle devam edecek, arada damla damla kanamam oluyor, boyle oldugunda dua okuyabilirmiyim, yoksa regl li mi sayilicam
Benim için hicbir sorun olmaz canm kismeti buradaysa cnm bir de okudu yazabilirsiniz yatsinin arkasına okurum ama yazamayabilirim burayaKızlar bız bır oncekı tur sadece ısmı azam okurken masculın arkadasımız bır sonrakı tur katılmak ıstedıgını soylemıstı ama ben yeni duaya baslayınca onu çağırmayı unuttum. Bır ıtırazınız olmazsa lısteye 13. Kısı olarak GURBET KUSU i de eklemek ısterım
Benim için hicbir sorun olmaz canm kismeti buradaysa cnm bir de okudu yazabilirsiniz yatsinin arkasına okurum ama yazamayabilirim buraya
redvelvetcake canım dua nı okudum.
İsmi azamı eşim okudu sağolsun.
Beraber sana dua ettik.
GURBET KUSU yani ayşe'msiz dua olurmu hiç
ekleyelim canim, katilmak isteyen kimseyi geri cevirmeyelim,Kızlar bız bır oncekı tur sadece ısmı azam okurken masculın arkadasımız bır sonrakı tur katılmak ıstedıgını soylemıstı ama ben yeni duaya baslayınca onu çağırmayı unuttum. Bır ıtırazınız olmazsa lısteye 13. Kısı olarak GURBET KUSU i de eklemek ısterım
NE GUZEL KESKE BENIM ESIMDE BENIMLE BIRLIKTE OKUSA.RABBIM HUZURUNUZU BOZMASIN.redvelvetcake canım dua nı okudum.
İsmi azamı eşim okudu sağolsun.
Beraber sana dua ettik.
GURBET KUSU yani ayşe'msiz dua olurmu hiç
Tamam canım yazıyorumcanım ben yarın akşama kadar giremiyeceğim heralde bana da okundu yazarsınız tamam mı