- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Vakti zamanını bekliyordur, dua ile eni sonu olur inşaAllah. İkinci bebeğim olacak, hemen olmadı tabi.Ayy evett gördüm canım
2 hamilenin dusını alcam ne güzel yaa
Rabbim banada nasip eder inşallah yaa.
Bilmiyorum hemen mi hamile kaldın geç mi oldu ama çok zor biliyormusun
Bi türlü sorunsuz hamile kalamıyorum
hem kendim için hemde ay_060 için okudum allah kabul etsin
ben üçüncü arkadasimiza gectik zannettim volhat a da okudum ama ismi azami okuyamiyorum mazaretimden dolayı dularimiz kabul olmasi dileğiyle
Volhat icin kudum, Allah kabul etsin, en kisa zmaanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah
ALLAH razı olsun arkadaşım...
Aminn aminnnRabbim tez vakit hayırlı saglikli evlat versin inşaallah cnm...
1.5 yıllık evliyim rahim filmi bile çektirdim temiz çıktı.Vakti zamanını bekliyordur, dua ile eni sonu olur inşaAllah. İkinci bebeğim olacak, hemen olmadı tabi.
Kaç yıllık evlisin, tam olarak sıkıntı ne?
Doktor kontrolünde misin? Ovulasyon testi kullanıyor musun? Ateş ölçme yöntemini biliyor musun?
Her şey normalmiş ne güzel. Stres, sıkıntı, plan yapınca zor oluyor. Ne zaman oluruna bırakırsan o zaman olur. Ben ilk sene korundum, d.kontrol hapından 3 ay sonra hamile kaldım ama daha ikinci ayımda ablam, "abovv bacısı niye olmuyo "deyip strese sokmuştu.1.5 yıllık evliyim rahim filmi bile çektirdim temiz çıktı.
Hormon tahlillerim iyi adetlerim düzenli
Yumurtam büyüyor çatlıyor kendiliğinden.
Eşim de de sorun yok sperm tahlili gayet iyi.
Doktor kontrolüne gittim hep klomen çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı. Ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm yine olmadı malesef.
Ateş ölçme yapmadım hiç
Gecmis olsun canımhastayim arkadaslar dunden beri, bademciklerim sisti, yutkunurken zorlaniyorum bide oksuruk var. En son cocukken boyle olmustumgec kalirsam kusura bakmayin.
Rabbim saglikli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.Her şey normalmiş ne güzel. Stres, sıkıntı, plan yapınca zor oluyor. Ne zaman oluruna bırakırsan o zaman olur. Ben ilk sene korundum, d.kontrol hapından 3 ay sonra hamile kaldım ama daha ikinci ayımda ablam, "abovv bacısı niye olmuyo "deyip strese sokmuştu.
İkinci bebek içinde 3 senedir istiyordum. Mart ayında bir düşük yaptım, ondan 7 ay sonra sürpriz bir ayda hamile kaldım.
Hamile kalınca insanın sıkıntıları bitmiyor.
Keseyi görecek miyim, kalp atışı var mı? cinsiyeti ne? 2li 3lü 4lü test yapılacak mı? şeker yüklemesi yapılacak mı? detaylı ultrason....doğum nasıl olacak..
İnşaAllah dileyen, isteyen sorunsuzca bu konuları yaşar. Hem zor bir süreç hem de zevkli..
Evliliğin tadını çıkart, hiç kafana takma, duanı yap, tatilini yap, donanımlı olarak bebeğini bekle inşallah.
Şimdi de duamız sağlıklı, sıhhatli kucağıma alabilmek.
Canım nerelerdesın?hem kendim için hemde ay_060 için okudum allah kabul etsin
Canım nerelerdesın?[/QUOTEaBu aralar çok fazla nete giremiyorum arkadaşlar ama dualarımı aksatmadan okuyorum. mirac75 arkadaşıma dün gece okudum. Bugünde sende galiba sıra. Senin içinde okumaya başlıyorum. Allah gönlündeki dileği kabul etsin.