- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
amiiiinn amiiin amiiiiin Allah razı olsunVolhat icin kudum, Allah kabul etsin, en kisa zmaanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah
Vakia okudum Rabbim kabul buyursun cumlemizi amin
Vakıa suresi okudum
ben de okudum
hem kendim için hemde ay_060 için okudum allah kabul etsin
Canim Allah razi olsun . Ben siradaki arkadasa hem kendim hem senin yerine okuycam. Hak gecmesin canim. 200 hz Yunusun duasi 2 ismi azamDualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sırahiye arkadasımızda...
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3.hiye .....................100 + 3 ismi azam //
4.mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //
6.nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam //
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //
9.damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam //
10.Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam
11.suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. @yasmin5846...........100 + 1 Ismi azam //
Benim duam tez zamanda hayırlı evlat sahibi olmak
Damla arkadasımızın yerıne ben okudum kızlar . Cenazelerı var cunku. Yardımcı olalım
Yok kuzum birazdan okuyacagim Allahin izni ile sabah yzrmOkudunuz mu canlar:) sizinki kaldı bir tek. Gözümden kaçtıysa kusura bakmayın
Tamam tatlım ben sabaha yeni listeyı yayınlayacağım senı de ısaretlıylrumYok kuzum birazdan okuyacagim Allahin izni ile sabah yzrm
Canım benım Allah razı olsun ama hıc gerek yok cıdden, sızın basınız kalabalıktır dıye dedım ben.Canim Allah razi olsun . Ben siradaki arkadasa hem kendim hem senin yerine okuycam. Hak gecmesin canim. 200 hz Yunusun duasi 2 ismi azam
Tamam kuzucumTamam tatlım ben sabaha yeni listeyı yayınlayacağım senı de ısaretlıylrum
Canim mirac arkadasima okudum hem kendim hem senin yerineCanim Allah razi olsun . Ben siradaki arkadasa hem kendim hem senin yerine okuycam. Hak gecmesin canim. 200 hz Yunusun duasi 2 ismi azam
ALLAH razı olsun arkadaşım...Canim mirac arkadasima okudum hem kendim hem senin yerine
Okudum canim Rabbim kabul etsin..Canım benım Allah razı olsun ama hıc gerek yok cıdden, sızın basınız kalabalıktır dıye dedım ben.
Allah razı olsun canım...Okudum canim Rabbim kabul etsin..