- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Listemiz @riseboz arkadasımıza okuyoruz
1. @@nisa1234................7 okundu
2. @@redvelvetcake.......7 okundu
3. @@damla_22.............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7
Cenabı Hak'tan bir çok hacetim var gönlümden geçen , tez zamanda aydınlığa çıkarım inşallah. Şimdiden Allah C.C razı olsun okuyan, duaya katılan ve amin diyenden.
Annem ve kardeşim adına dua isteyeyim. Annemin kronik ürtiker rahatsızlığı var sebebini tam net bulamadığımız. Erkek kardeşiminde kısmetinin açılıp evlenmesini istiyorum Rabbimden.
Ya Hayyu ya Kayyum birahmetike estiğisu. Rabbim merhametin sebebiyle şifa bekleyene acil şifa ve deva, hayırlı kısmet bekleyene de hayırlı evlilikler nasip eyle. Amin.
1. @@nisa1234................7 okundu
2. @@redvelvetcake.......7 okundu
3. @@damla_22.............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7
Cenabı Hak'tan bir çok hacetim var gönlümden geçen , tez zamanda aydınlığa çıkarım inşallah. Şimdiden Allah C.C razı olsun okuyan, duaya katılan ve amin diyenden.
Annem ve kardeşim adına dua isteyeyim. Annemin kronik ürtiker rahatsızlığı var sebebini tam net bulamadığımız. Erkek kardeşiminde kısmetinin açılıp evlenmesini istiyorum Rabbimden.
Ya Hayyu ya Kayyum birahmetike estiğisu. Rabbim merhametin sebebiyle şifa bekleyene acil şifa ve deva, hayırlı kısmet bekleyene de hayırlı evlilikler nasip eyle. Amin.