- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.301
Tamam canimTamam canım.. Salavat icin tek bir sayı belirlemeyelim kumbara gibi olsun olur mu herkes gönlünden koptuğu kadar okusun bol bol okuruz böylece
kizlar aklima soyle bsy geldi simdi bizim bu turdaki duamiz cok kisa ve kolay. bugun cok mubarek bi gun. acaba diyorum bugun elimizden geldigince daha fazla kisiye okusak bizde faydalansak beratta dua alanlardan olsak.
eger oyle olursak kisi basi kac tane dusecek canim. kendimiz icin 84 diger arkadaslae icin 78 mi okuyacagiz. yoksa kisi basi 786 mi? ona gore baslayayim okumalara
aa evet o kismini dusunemedim o zaman biraz bekleyelim herkes katilirsa daha az okumus oluruz katilmazlarsa tek tek okuruzherkes katılmassa eksik kalacak diye düşündüğümden ben herkese 786 okumak istedim...
ama katılım olursa bölüşebilirizde...
Herkese 78 kendımız ıcın 84 canım. 786 herkes ıcın ıyı ama herkes katılamaz bence. Sen ıcınden nasıl gelıyorsa öyle oku canım. Ben de okumaya calısacagımeger oyle olursak kisi basi kac tane dusecek canim. kendimiz icin 84 diger arkadaslae icin 78 mi okuyacagiz. yoksa kisi basi 786 mi? ona gore baslayayim okumalara
Allah razı olsun masallah:) Hayırlı kandıller canımherkes icin 78 besmele 3 ismi azam 100 salavat okudum canim . Allah kabul etsin ins dualrimizi