- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.281
Tamam canım kumbara yaparsın sıkıntı olmazBelki haftasonu yapamayabilirim haftasonu evde olduğum için yetişemiyorum
olur canımTamam canım kumbara yaparsın sıkıntı olmaz
Okumuştum canım iyi değilim buaralar nete giremiyorum çoğu zaman sen nasılsınsuleeeem canım duan bıttı bır tek sen kaldın
yeni liste yapıcakmısınız kızlar ? bende katılmak isterim ?
20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz
Sıra: A ay__060
Duası:
Listemiz
1. M mlkem ..............Okundu
2.damla_22 .........
3. C caresizkiz ..........Okundu
4.redvelvetcake ... Okundu
5.mirac75 ............ Okundu
6.tubatesbih ........
7.Nara87 ............. Okundu
8. A ay__060 ..........
9.suleeeem ......... Okundu
Okuyacağımız dualar:
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3
kizlar yeni liste olursa bana da haber vermeyi unutmayin
Kizlar yeni liste olursa beni de katar misiniz?
Okundu
ahh canim rabbim sizlere dayanma gucu versin ins . babaciginin mekanini cennet eylesin. fatiha okuyalim arkadaslar
Son 2 arkadasa da okudum
kızlar merhaba listeye bende katılabilir miyim çok okuyamasam da elimden geleni yapmaya çalışırım
20 allahümme salli + 20 allahümme barik + 3 ismi azam okuyoruz
Sıra:suleeeem
Duası:
Listemiz
1. M mlkem ...............Okundu
2.damla_22 ......... Okundu
3. C caresizkiz ..........Okundu
4.redvelvetcake ..... Okundu
5.mirac75 ............ Okundu
6.tubatesbih ........ Okundu
7.Nara87 ............. Okundu
8. A ay__060 ..........
9.suleeeem .........
Okuyacağımız dualar:
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ salleyte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
Allahümme bârik alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed. Kemâ bârekte alâ İbrâhime ve alâ âli İbrâhim. İnneke hamîdün mecîd. x 20
“Ya Vedûd! Ya Vedûd! Ya Ze’l-arşi’l-mecid! Ya Mübdi’, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Es’elüke bi-nuri vechikellezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi-rahmetikelleti vesiat külle şey’in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!..” x 3
Okumuştum canım iyi değilim buaralar nete giremiyorum çoğu zaman sen nasılsın
Tamam canım100 salavat ekle canim dualarimiza
Tamam kuzucum iyi dusunmussun
Ayy tamam canım kumbara yapalım o zaman kumbaramız da olsun haftasonu giremeyenler icin :)okudum canim yanlislikla 84 okudum
Tamam canım.. Salavat icin tek bir sayı belirlemeyelim kumbara gibi olsun olur mu herkes gönlünden koptuğu kadar okusun bol bol okuruz böyleceOkudum canim...100 salavat da okudum...